Mursten pejs ideer

April 18

Mursten pejs er et fælles fokuspunkt i et værelse. Ofte, mursten er mørke og kan begrænse designtemaer, som du kan oprette udenom. Behandling af dine mursten pejs som et vigtigt designelement og give det den stjerne behandling kan være nøglen til at forene stil i dit space.

Ren

En løsning på en mørk, snavsede eller maling-farvede mursten pejs surround er at rulle ærmerne op og sætte lidt knofedt at arbejde. Den sande farven på din mursten kan overraske dig, især hvis du bor i et ældre hjem efter en god ren. Steve Thomas i dette gamle hus anbefaler online fjernelse af små områder af maling med en stålbørste og en farvefjerner, børstning indtil malingen er væk. Derefter vaskes med en renere egnet til mursten, støvsugning med en våd/tør støvsuger til at rengøre den grundigt. Være sikker på paint stripper og renere er begge nontoxic.

Maling

Jeff Beneke, forfatter til TLC'S Trading Spaces projektfiler, opsummerer sådan paint surround af mursten pejs baseret på designideer deles fra designer Laurie Hickson-Smith. Husk på, disse instruktioner ikke er på indersiden, eller fyrrummet, en pejs, men den udvendige surround kun.

Efter pejs surround er rene og tørre, vælge en latex-baserede indvendige primer specialdesignet til murværk eller mursten overflader. Pensel eller rulle ud overfladen med primer og tillade den første frakke til tørre helt. Akryl latex maling er valg for top coat, ifølge Beneke, og du ønsker at gøre to frakker i det mindste at få en glat, selv færdig. Tillad et par uger for den nye maling kan helbrede fuldstændigt.

Dække

Mursten pejs kan ikke være egnet til alle rum. Den gode nyhed er, at der er mange moderne overtræk til din pejs vil maske mursten og skabe et helt nyt look, de eneste grænser er dit budget og fantasi.

Nogle forslag fra HGTV.com omfatter naturlige materialer som sten, metal og træ. Fremstillede sten, beton og fliser er også valg til en pejs ansigtsløftning.

For at afgøre, hvilken overflade passer bedst til dit værelse, skal du overveje din prisklasse inden du falder i kærlighed med ét materiale. De dyreste finish omfatter specialbyggede omgiver og kapper. Når overvejer design, tekstur og omdrejningspunkt er spørgsmål at tænke over. Overfladebehandling af en pejs surround vil tilføje farve og konsistens kontrast med de tilstødende vægge. Faux finish kan gøre dine mursten ligne en anden type eller farve når den anvendes af den professionelle hånd. Sten vil blande i rustik eller land-stil, mens metal tendens til at se mere moderne og moderne. Flisen kan gå enten retro eller op til dato, afhængigt af den stil og mønster du vælger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com