Mursten pejs Makeover ideer

November 12

Mursten pejs Makeover ideer

Mursten pejs er solid, klassisk og ofte meget dateret. Mursten pejs kan tilføje til den gammeldags charme af et rum eller forstyrre sleekness af stil en moderne værelse. Bare fordi din pejs er lavet af betyder ikke mursten, du sidder fast med sin stil eller manglende stil. Du kan anvende enkle renovering strategier for at gøre løbet en mursten pejs.

Maling

Maleri mursten pejs er måske den nemmeste og mest grundlæggende måde at give den et nyt look. Hvad mere er, du ikke behøver at hyre en professionel til at male den. På en eftermiddag kan du egenhændigt ændre udseendet af din pejs og sandsynligvis hele rummet. Hvid er den mest succesfulde maling farve at male over ildstedet. Det giver tekstur af alle de mursten, der stikker ud af en ren, hvidkalkede udseende. På samme tid bringe ikke det opmærksomhed på det faktum, at du har bare malet over mursten som andre mørkere farver som blå eller grøn kan. Hvis du absolut ikke kan tåle hvid, stick med lysere farver, lysegul eller creme.

Moderne udseende

Refacing mursten pejs er en anden mindre komplekse mulighed, men i modsætning til maleri, medmindre du er meget handy, du burde søge hjælp hos en professionel. Professionelt vil sandsynligvis installere bord på toppen af mursten, og du kan tilføje dit valg af fliser. For et slankt og moderne look er skifer fliser eller marmor fliser egnet. De ofte kommer i store 12-tommer firkanter og Vis ikke fugerne for en ubesmittet, glat udseende. Disse fliser ser bedst ud med en minimalistisk træ kappe, med skarp skræddersyet linjer og neutrale farver, der svarer til marmor eller skifer.

Antikke udseende

Du foretrækker måske en antik eller land stil til dit værelse, hvor sagen mursten pejs kan gå temmelig godt med din udsmykning ordningen. På samme tid er det muligt, at du er simpelthen træt af den røde mursten og ønsker noget lidt mere særprægede, endnu gamle gammeldags på samme tid. Overveje refacing pejs med grå river klipper. Disse neutral-farvede sten ikke vil dominere og overvælde værelse måde røde mursten pejs vil. Derudover har river klipper en stærk, jorden appel. Alternativt, hvis du har et rum fyldt med charmerende antikviteter, overveje at installere antik replica keramiske fliser for at give din pejs en iøjnefaldende udseende, som om det var en skinnende perle. For eksempel, dække det med blå porcelæn fliser eller dyb emerald fliser således at pejsen tilføjer raffinement til værelset i stedet for bare blander godt med omgivelserne.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com