Mursten vs skifer vs sten terrasse

December 10

Mursten vs skifer vs sten terrasse

Billig terrasser er normalt lavet af støbt beton, men ved hjælp af alternative materialer kan dramatisk øge kvaliteten af udseendet af området. Mursten, skifer og sten er tre materialer, der anvendes i opskalere terrasser. Hver har fordele og ulemper som en gårdhave indstilling.

Mursten

Mursten kommer i mange farver, der er som regel centreret omkring jordfarver. Mursten er rigelig og billig, langtidsholdbare og kan lægges i mange forskellige mønstre til at give hver gårdhave en unik udseende. Installationen kan være helt involveret i form af tid og arbejdskraft, og jobbet skal afsluttes af en professionel.

Skifer

Skifer er en naturlig sten produkt, der producerer en one-of-a-kind gårdhave, da ikke to stykker af skifer er nøjagtig ens. Bånd af grå, blå, sort og grøn i skifer giver en dybde på gulvet, der ikke stemmer overens med andre materialer. Skifer kommer i ensartet fliser eller kan købes i mere naturlige, uregelmæssige former. Det er naturligvis skridsikker og minimerer faren for, at gå på tværs af en våd gårdhave.

Sten

Brostensbelagte terrasse giver en maleriske, gammeldags land look til en gårdhave. For den moderne boligejer tilbyder producenter nye brosten, der oprettes omhyggeligt for at matche hinanden, hvilket gør installationen lettere. Naturlige brosten kommer i forskellige former, fra pladser til ovaler, og farverne kommer typisk i jordfarver. Kits er tilgængelige til at tillade en boligejer at skabe kunstige brosten bruger en mold og cement.

Overvejelser

Uanset hvilken type af udlægningsmaskiner, en ordentlig foundation skal være installeret eller ellers gårdhave materiale vil udvikle revner over tid. En skyttegrav er gravet ud under linjen frost og fyldt med sand og grus til at give ordentlig dræning. Ordet hviler på en fast bund af sand, der ikke flytte under vægten. Det er også vigtigt at store træer ikke er tæt på terrassen som rødder nedenunder kan forstyrre det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com