Murværk arbejde værktøjer

May 19

Murværk arbejde værktøjer

I betragtning af den ekspertise, der er involveret med udfører murerarbejde, indlysende det, at specialiserede værktøjer der bruges så godt. Disse værktøjer er specifikke for Murværk og gør arbejdet lettere så godt. Nogle af værktøjerne har været brugt i århundreder; andre er mere moderne udstyr muliggjort med elektricitet og præcision-fabrikeret forsamling. Enten måde, arbejdet i murværk er stadig en hands-on færdighed, der kræver viden og ordentlig værktøj brug.

Skærende værktøjer

Skæring stenen, keramik eller mursten er en grundlæggende akkord i murværk applikationer. Skæring leverer brugerdefinerede montering stykker efter behov af projektet. Skærende værktøjer anvendes i dag er flise skæring Save og våde Save, begge drives med en elektrisk energikilde. Derudover kommer mange murværk materialer præ-cut fra fabrikker, hvilket reducerer en betydelig del af dimensionering arbejde. Før denne skæring blev foretaget med mejsler, hamre og forudbestemte pause linjer. Brikkerne var derefter færdig med hånd Save og mindre flisning.

Forankring

Forankring for at etablere væg baser og hjørner kræver forbinder én murværk materiale til en anden. En typisk anvendelse indebærer mursten forankret til en cement foundation. Et grundlæggende redskab involveret her er en murværk boremaskine. En murværk boremaskine bruger særlige borehoveder, der kan skæres i sten og cement uden bliver sløve. Hullet er så fyldt med en metal bolt eller stud til at gøre den faktiske forbindelse.

Selvklæbende ansøgning

Meget af murværk indebærer, at deltage i blokke af materialer som mursten og sten. Limen anvendes er enten mørtel eller cement. For at anvende lim, anvendes forskellige typer af trowels. En lille type af murske bruges er kendt som en scooper; større trowels øge mason's loading evne. En flad, rektangulær type murske tillader mason til at sprede et klæbemiddel såsom mørtel mellem overflader skal fastsættes sammen. En v - eller firkant-indskåret murske skærer riller i den klæbende materiale, så at det spreder jævnt. Flise arbejde og mursten arbejde indebærer tunge brug af trowels.

Linjer og niveau

Intet er mere indlysende i murværk end et gulv eller væg, der er blevet lagt crookedly. For at undgå dette problem, nivellering værktøjer og mason er linjer bruges til at holde konstruktioner lige og sande. Et niveau er typisk placeret på overfladen for at blive jævnet med jorden; en luftboble i midten af værktøjet er derefter observeret. Hvis boblen er centreret, er overfladen niveau. En mason linje giver mulighed for en arbejdstager til præcist markering installation punkter langs en lige linje. Normalt bruges med flise arbejde, hjælper en mason linje mason undgå skæve arbejde, der vil være svært at reparere senere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com