Murværk pejs-spjæld Installation

August 11

Murværk pejs-spjæld Installation

Murværk pejse tilføje charme og varme til ethvert rum, medmindre de mangler velfungerende dæmpere. Mange gamle murværk pejs er designet uden spjæld, og selv dem med spjæld erfaring fiaskoer, som de bliver ældre. Erstatte en hals dæmper kræver installer til at fjerne en stor del af pejsen-- og anbefales ikke som en gør det selv projekt. En nyere stil af spjældet er blevet udviklet, men som passer på toppen af skorstenen. Installation af en af disse top tætning støddæmpere er en enkel weekend projekt for de fleste boligejere.

Instruktioner

•Forbered spjældet ved at skubbe mindre hooked slutningen af aktionsgrænse-oplukker stik gennem hullet i røret i midten af spjældet. Bøje wiren krogen, så det ikke vil komme løs.

•Unwind dæmper-oplukker wire omhyggeligt, så det ikke Filtrer. Krympe spjæld ledning til den større krog på spjældet. Fastgør anden enden af kablet til kæden eller trække i spjældet kit, og fastgør med en Allen skruenøgle.

•Applicer konstruktion klæbemiddel til den øverste læbe af flue. Drop spjæld wiren gennem skorstenen, være omhyggelig med ikke at få nogen klæbemiddel på det. Tryk på toppen forsegling spjæld i limen, med solid sektion øverst og den åbne afsnit på læben af flue. Tillad klæbemiddel til at angive 24 timer, før du fortsætter.

•Træk slap ud af linjen spjæld-kontrol fra inde i huset. Teste spjældet for at sikre, at det fungerer korrekt ved at trække linjen og frigive det flere gange. Bruge dæmper linje beslaget som en guide til at bore Installeringshuller nær forsiden af brændkammeret inde i skorstenen, ca 20 inches fra fyrrummet gulvet.

•Hold beslaget op mod brændkammer væggen, foring huller i brændkammeret med dem i beslaget. Tappe fastenerne huller i brændkammeret, gennem beslag, indtil de er stramt installeret.

•Løsn ledning stik på kontrolelementet spjæld håndtere og træk ledningen gennem indtil sløje er fjernet. Feed spjæld til justeringshåndtaget gennem beslaget, og Placer i spjældet-åben stilling. Træk ledningen stram, og stramme wiren stikket sidder godt. Fjern den overskydende ledning med bidetang.

Tips & advarsler

  • Ofte, er mange af de nødvendige forsyninger inkluderet i skorsten-spjæld kits. Kontroller pakken for at undgå at købe unødvendige elementer separat.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com