Muscadine pleje

July 7

Muscadine pleje

Muscadine druer er enkle at pleje i hjemmet haven og er relativt fri for sygdommen. Du kan gøre jelly, vin eller tærter ud af disse druer, der vokser i det sydlige USA, hvor vintertemperaturer ikke ofte dukkert under 10 grader Fahrenheit. Hjem gartnere vil ikke kræve pesticider til at producere fejlfrit frugt, da par skadedyr gider vinstokke.

Valg af webstedet

Vælge et sted med tilstrækkelig sollys for at sikre en rigelig høst af muscadines. Undgå skyggefulde områder i flere timer om dagen. Teste jord på stedet for at måle pH-niveau. Optimal produktion sker i jordbund med en pH på omkring 6,5. Ændre jorden med Dolomitsand kalk at nå denne pH-niveau.

Giver en Treliis

Muscadine vinstokke kræver et støtte system for at give dig en bountiful høst. Mens espalier som pergolaer er acceptabelt for en dekorativ effekt i din landskab, falder druer produktion over tid uden tilstrækkelig støtte. Installere et espalier, der har våben--cordons--af wire. Sæt dem i en højde, hvor du kan nemt vedligeholde og passe på muscadines. Ved hjælp af enkelt hårstrå, antallet wire ni ca 5 fødder fra jorden er ideel.

Udplantning druer

Plant muscadines i foråret når temperaturerne ikke forudsiges for at gå under 32 grader Fahrenheit. Sætte planterne i jorden mindst 10 fod fra hinanden og på den samme dybde i beholderen. Plant dem 20 fod fra hinanden, med rækker mindst 8 fod fra hinanden, og befrugte vinstokke med en 10-10-10 blanding. Start i slutningen af April og fortsætte med at anvende det hver sjette uge indtil begyndelsen af juli. Sprede produkt omkring vinstokke i en 18-tommer diameter, og vand planterne regelmæssigt i løbet af de første to vækstsæsoner. Efter, at skal druerne modtage nok fugt fra regn, da frugten er tørke tolerant.

Beskæring af vinstokke

Vælg den mest hårdføre skyde på muscadines og trim det tilbage, så det indeholder omkring tre knopper og en stilk. Brug wire slips beklædt med papir at tillægge bambus stakes, binde dem løst for at forebygge skader til vinstokkene vinstokke. Fjern nye side vækst ugentligt som det vokser og binde vinstokkene efter behov for at yde støtte. Træne vinstokke vokser op af espalier og på tværs af wire våben.

Problemer med Muscadines

Denne drue er sjældent angrebet af sygdomme eller skadedyr, så er et klogt valg for nogen lige begyndt at dyrke druer. Bladlus kan angribe vinstokke, men naturlige prædatorer styre skadedyr inden for et par uger. At holde rækkerne fri for ukrudt er en effektiv måde at undgå problemer med drue rod soegeren rådgiver University of Florida IFAS forlængelse. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en jord insekticid til at slippe af med de voksne møl, når de dukker op. Fungicider kan være nødvendigt at kontrollere skadedyr, hvis du sælger frugt kommercielt. Dette holder sort rot, meldug og andre sygdomme i at påvirke høsten. I hjemmet haven er kemiske brug sjældent nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com