Musen Exterminators, der sender bølger

September 8

Musen Exterminators, der sender bølger

Mus er et modbydeligt syn når de kører på tværs af dit køkkenborde. Udryddelse, herunder gift og musefælder, er dyre og umenneskelige, og du har til at disponere over de døde mus. Glueboards gemme gnavere, men du er nødt til at bære dem uden for at frigive dem. Elektronisk skadedyrsbekæmpelse tillader dig at nyde dit hjem uden nogensinde at se en mus ved at afvise dem med elektromagnetisk, ionisk eller ultralyd bølger. Hver påvirker negativt nervesystemet af de fleste skadedyr, herunder mus, forårsager dem til at søge mad og logi andetsteds.

Elektromagnetisk skadedyr afskrækningsmidler

Elektromagnetisk skadedyrsbekæmpelse bruges i mange restauranter og kommercielle virksomheder til at frastøde mus og andre skadedyr. Enhederne, der stikket i væggen og bruge ledningsnet i bygningen til at oprette en elektrisk kraftfelt, der forårsager mus og andre skadedyr så meget ubehag, de forlader. Én enhed omfatter 2.000 kvadratfod på en etage af enhver bolig; for større boliger, bruge to på modsatte ender af strukturen, eller én pr. etage. Riddex og Bell & Howell er to populære mærker af elektromagnetisk skadedyr enheder.

Ultralyd skadedyr afskrækningsmidler

Ultralyd skadedyr afskrækningsmidler arbejde ved udsender ultralyd lydbølger, som forværrer mus. Mange giver automatisk variationer i de bølge mønstre at forebygge skadedyr desensibilisering. De fleste arbejder for op til 2.000 firkant feet, selv om nogle kan arbejde for op til 5000 fod. Nogle mærker af ultralyd skadedyr controllere omfatter Strikeback, The Guardian, PestStop 2000, Riddex og angreb bølge skadedyr Repeller 5000.

Ionisk skadedyr afskrækningsmidler

Ioner er produceret naturligt i naturen. Negative ioner er fremherskende før storme, og dyrene reagere på dem. af flygter. Ionisk skadedyr afskrækningsmidler producere kunstigt den samme negative ioner i dit hjem, at skabe et miljø, der er ubehagelige for skadedyr. En bonus for denne type af pest frastødende er at det renser og opfrisker luften, hvilket gør det sværere for skadedyr at opsnuse faldt krummer af mad. Mange elektromagnetiske og ultralyd skadedyr afskrækningsmidler har en ekstra ionic funktion. En sådan enhed er den Pest Repeller ultimative på af Goodlife; en anden er den hjem Sentinel af Aspectek.

Tips

Opretholde et rent miljø for at modvirke mus. Efterlad ikke mad ud hvor mus kan få adgang til den. Skære ned højt græs og rydde skrald og vragdele uden for hjemmet, som musene trives i dette miljø. Mens du bruger en elektronisk anordning, holde vinduer og døre lukket. Lydbølger kan ikke bevæge sig gennem store genstande, så Placer enheden i et åbent område. Bruge elektroniske skadedyr afskrækningsmidler sammenholdt med lim fælder eller andre konventionelle skadedyr eliminators for hurtigere resultater eller stærkt angrebne områder.

Forholdsregler

Ultralyd bølger kan påvirke pacemakere og andre medicinsk udstyr, så tjek med din læge før du bruger. Hamsters, gerbils, fritter og marsvin kan høre over 27.000 Hz og vil lide samme virkning som de mus, du forsøger at frastøde. Hvis du har en af disse kæledyr, ikke bruge en ultralyd eller elektromagnetisk skadedyr frastødende, eller flytte kæledyr til et område, der ikke påvirkes af enheden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com