Musikinstrument vægdekorationer

January 7

Musikinstrumenter bruges samt dekorationer er en perfekt løsning for alle, der elsker eller værdsætter musik. Bruge musikinstrumenter på flere måder at dekorere vægge, og give dit værelse en stor sans for stil.

Gamle instrumenter

Indsamle antikke og brugte instrumenter til at dekorere din væg. Du kan indsamle de fleste instrumenter på denne måde. Ser for blæseinstrumenter som fløjter, franske horn og saxofoner, da disse er smukke som de alder og erhverve en patina. Guitarer er nyttigt også og er ganske nemt at vise.

Indsamle underskrevet instrumenter

Mens det er rart at fylde en væg med brugte instrumenter, vil en værdifuld underskrevet samlerobjekt eller to opgradere værdien af din hele væggen. Besøg en auktion eller to og holde øjnene åbne for musikeren-undertegnede guitarer og andre instrumenter.

Visning af instrumenter

Hænge din instrumenter på væggen på en måde, der vil gøre det muligt for dem at blive taget ned, beundret og nemt tilbage til væggen. En guitar vægophæng kan koste mindre end $20, og andre vægbeslag er også ganske billigt (Se ressourcer).

Blandes med andre elementer

Køb en væg fyldt med instrumenter kan være omkostningseffektivt uoverkommelige. Derfor er det en god idé at starte med en eller to store musikalske kunstværker og bygge din samling omkring den. Du kan købe indrammet kunst, at funktioner instrumenter og spillere, eller du kan bruge metal væg kunst hængninger i form af musikinstrumenter som din vigtigste udtalelse brik på værelset. Derfra kan du opbygge resten af din samling.

Hinden væggen

Hinden væg med vinyl bogstaver og noder. Du kan placere en sætning ovenfor, eller i midten af din væg arrangement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com