Myg i orkidé jord

October 20

Myg i orkidé jord

Myg fundet i din orkidé jord angiver, at du har en svamp myg angreb. Desværre, orkideer er almindeligt befængt med disse små fluer. Ud over at kontrollere din svamp myg problem, er det vigtigt for gartnere at ændre deres orkidé kulturelle praksis at forhindre fremtidige forekomster af disse skadedyr.

Svamp myg

Svamp myg, selv skader ikke orkidé planter. Dog æder deres larver rodsystemer og blade. Gartnere kan finde deres svamp myg problem eskalere hurtigt, fordi kvinder lægger op til 200 æg i løbet af deres en uge levetid. Også, gartnere gøre deres svamp myg problem værre ved forkert vanding deres anlæg. Kvindelige svamp myg foretrækker at lægge æg i jord, der er fugtigt. Det er vigtigt for gartnere at behandle deres svampe myg problem og ansætte forskellige orkidé pleje praksis.

Bakteriel Management

Behandling af fungal Myggen larver med jord gennembløde der indeholder bacillus thuringiensis israelensis. Bacillus thuringiensis israelensis forårsager en bakteriel infektion i de larver gut, som forhindrer skadedyr fra at spise. Til sidst, larverne dør i potning medium. Hvis du vil bruge en jord gennembløde, Sørg for, at insekticider absorberer i mindst de første 3 inches af muld hvor de fleste af Larverne lever. Fordi denne gennembløde er effektiv i 48 timer, kan gartnere genanvende flere gange i løbet af året.

Ompotning

Repot din orkidé efter at dræbe svampe Myggen larver. Svamp myg larver spiser det organiske materiale ud af pottemuld, så det er vigtigt at genopbygge de næringsstoffer, der er taget ud af medium med nye jord. Blande din egen orkidé blanding baseret på typen af orkidé du voksende. For eksempel Haveejernes bør blande en fin blanding af pottemuld for tøffel orkideer, de fleste oncidiums eller miltonias, Ifølge National Gardening Association. Blend sammen en del fine trækul, fire dele bøde-grade fir bark og en del perlite. En medium mix for modne orkideer er lavet med en del medium kul, én del perlite og fire dele medium grade fir bark.

Forebyggelse

Giver mulighed for toppen af din orkidé er pottemuld tørre ud mellem vanding. At vide, hvornår at vande din orkidé, skubbe fingeren ind i den første tomme af muld. Hvis jorden er tør, anvende vand indtil det afløb ud fra afdrypning hullerne. Holde en tallerken fyldt med ært grus nedenunder puljen til støtte i dræning og fugtighed. Derudover reducere din gødning programmer, indtil din orkidé vænner sig til det nye potning medium.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com