Myg kommer op gennem afløbet?

June 13

Når hælder i over vasken til at vaske dit ansigt om morgenen, ønsker du ikke at blive konfronteret med myg inde i din vask, hvilende mod siden eller flyver op fra afløbet. Du kan slippe af med dem hvis du husker, at du har en plante problem snarere end en VVS problem.

Myg

Hvis små flyvende insekter har invaderet dit hjem, er de enten svamp myg eller bananfluer. Bananfluer hænge rundt frugt, så hvis du ser den lille fejl omkring din vask afløb, så du har svamp myg i dit hjem. De også samles omkring vinduer og andre lyskilder, samt dine potteplanter. Med gennemskinnelige vinger og mørke organer ligner de små myg. De gør ikke bide eller feed, så de vil ikke skade dig eller dine kæledyr og de ikke kan sprede sygdommen. Snarere end at være sundhedsmæssige risici, er de gener.

Kilde

Din vask drænrør indeholder en kurvet sektion af rør kendt som en fælde. Fælden fyldes med vand, skaber en lufttæt barriere mellem dit hjem og kloaksystemet. Det forhindrer også små insekter som myg fra kommer ud af afløbet--de ville drukne i vand i fælden før de når dit hjem. Myg allerede inde i dit hjem er tiltrukket af vandet i fælden. Kilden til myg er en inficeret stueplante. Gants lægge deres æg i jorden inde i plantens pot. Deres larver lever i snavs og foder på svampe sagen de finde. Efter de modne, er de voksne myg dem, du ser i nærheden af din vask afløb.

Løsninger

Sprøjtning myg nær dit afløb med et insekticid, designet til at dræbe flyvende insekter vil slippe af med dem, men mere kommer snart som larver i dine stueplante jord modne. For at holde din dræn og resten af dit hjem gratis af dem, skal du fjerne dem ved kilden. Bruge en jord gennembløde for at dræbe larver i snavs. For at fortælle, hvis en plante er inficeret, skal du placere en kartoffel skive i snavs. Lad det i 12 timer. Når du tænder det over, hvis du ser lille wriggling larver på undersiden, er at planten inficeret.

Overvejelser

At holde myg væk fra dit hjem og væk fra din afløb i første omgang, inspicere nye planter før at bringe dem ind i dit hjem. Svamp myg larverne trives i våd jord, så gøre dine planter mindre attraktivt ved at lade snavs i Potter tørre ud mellem vandingerne. Kontrollere skærme på din windows til huller, så myg kan flyve i fra udendørs. Hvis behandling af dine planter ikke hjælper med befolkningens myg i dit hjem, flytte dem udenfor eller smide dem væk og begynde med helt nye planter, krukker og jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com