Myggebalsam teknikker

December 30

Myg er spansk for "lille flue." Disse små insekter kan forårsage store problemer, når de bider et menneske eller et dyr. Ikke alene kan du få en grim rød bule, der klør, men det er også muligt at indgå en sygdommen, såsom dengue feber og malaria. Gennemføre et par frastødende teknikker kan holde dig og dit kæledyr fra at få lidt af myg.

Kæledyr

Det anbefales ikke at du sprøjte dit kæledyr med en kemisk frastødende. Du kan dog oprette en all-naturlige myggebalsam krave til at placere på dit kæledyr, når de går udendørs. Fylde en 8-ounce sprayflaske med destilleret vand. Tilsæt 2 tbsp. citronella æterisk olie og ryst til at røre. Spray generøst på en klud krave eller en bandana, som du kan binde omkring jeres pet's hals. Respray hver gang jeres pet går uden for at holde det fra at blive angrebet af myg.

Spray til tøj

North Dakota State University anbefaler at bruge en permethrin-baserede insektmiddel på dit tøj kun. Denne teknik er bedst for vandreture i skoven eller tilbringe lange perioder af tid udendørs. Kjole i lange skjorter og bukser til at minimere huden eksponering. Spray insekt afvisende direkte på tøjet, og Bemærk hvor lang tid frastødende vil være effektive. Genansøge efter behov.

Hud gnider

Tilbringe en time uden for havearbejde kræver ikke nødvendigvis slukker dit tøj med en barske kemiske. I dette tilfælde foretrækkes en all-naturlige teknik. Hæld 2 ounce af 190-bevis vodka i en lille skål. Klemme 5 dråber rose geranium æterisk olie og 5 dråber af eucalyptus æterisk olie i skålen og rør. Sættetid to vatkugler i blandingen. Tørre over enhver hud, der er udsat. Gøre en frisk parti hver gang du går udenfor.

Slippe af med stående vand

Myggene race i stillestående vand. Du kan afvise myg ved at fjerne stående vand på din ejendom. Kigge efter vandet i regn tagrender, urtepotter eller væltede trash kan låg. Hvis du har en form for stillestående vand, som ikke kan fjernes, såsom en birdbath, bruge en myg dunk for i det. Myg dunk er lavet af Bt-israelensis eller Bt-jeg for korte. BT-jeg er en biologisk pesticid bruges til at dræbe myg larver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com