Myggespray, Picaridin

March 15

Myggespray, Picaridin

Der er mange valgmuligheder for myggemidler, og nogle er mere effektive end andre. Picaridin er en aktiv ingrediens i myggebalsam produkter godkendt af Centers for Disease Control.

Beskrivelse

Picardins kemiske navn er 2-(2-hydroxyethyl)-1-piperidinecarboxylic syre 1-methylpropyl ester. I lægmand vilkår, men er det en farveløs, næsten lugtfri væske, tilsættes produkter på visse koncentrationer at gøre dem effektive myggemidler, ifølge University of Wisconsin integreret myg Management program.

Picaridin og CDC

Picaridin er en af de få produkter til at gøre det på CDCS liste over godkendte myggemidler. Picaridin er en anbefalet alternativ til DEET og som DEET, betragtes som en "konventionelle frastødende," i modsætning til en "biopesticide frastødende." Picaridin, DEET og biopesticide afskrækningsmidler, olie af citron eukalyptus, PMD og IR3535, er alle betragtes som effektiv.

Picaridin vs. DEET

University of Wisconsin integreret myg Management program stater picaridin er lige så effektiv, eller næsten lige så effektivt, som DEET, når de anvendes i koncentrationer på 20 procent. Koncentrationer mellem 10 og 20 procent stadig giver god beskyttelse, men lavere koncentrationer har brug for yderligere test til at bestemme effektiviteten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com