Mylar vindue behandlinger

March 25

Mylar vindue behandlinger

Mylar vindue behandlinger diffuse solens stråler og beskytte møbler fra at være falmet af ultraviolet lys. Disse behandlinger er tonede, tynde film eller nuancer i stedet for traditionelle gardiner eller persienner. De har også en række fordele og funktioner, der kan spare dig tid og penge.

Typer

Der er to typer af Mylar vindue behandlinger: nuancer og film. Mylar nuancer er tynde vindue nuancer, der er monteret på toppen af vinduet og er trukket ned over vinduet. Nuancer findes i manuel og motoriseret drop-down stilarter. Mylar film er en tynd tonede film, som er fulgt direkte til vinduet selv. Denne film kommer ikke nemt.

Byggeri

Mylar vindue behandlinger er lavet med tre lag af beskyttelse mod solen. En aluminium baseret varmebestandigt materiale er trykket mellem to anti-glare Mylar ark oprette Mylar vindue behandlinger. Disse behandlinger er bly og PVC fri. Begge typer af Mylar vindue behandlinger er nemme at installere. Nuancer er ophængt foran vinduet omkring en halv tomme fra en rude. Mylar film, på den anden side er skåret til vinduesstørrelse og papir opbakning er fjernet for at afsløre den selvklæbende side af filmen, som er så pressede mod vinduet.

Energibesparelser

Luften fra køling og opvarmning et hjem eller forretning undslipper gennem windows 10 til 13 gange hurtigere end andre overflader. Den usynlige inderste lag af Mylar i disse nuancer og filmene afspejler 74% af solens varme. Disse film og nuancer også reducere 90% af blænding, afspejler ultraviolette stråler op til 99% og holde 25% mere af indenrigsministeriets klima. At reducere ultraviolette stråler vil reducere mængden af fading på møbler og tæpper.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Mylar nuancer og film er lavet til at ændre to måde glas i én måde tonede glas. Det betyder at vinduesskærm Mylar er vinduet kun dækker du muligvis. Udefra ligner vinduet et spejl. Indefra, visningen er ikke blokeret, men det ser ud som du søger gennem et par solbriller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com