Mynte plante Bugs

December 23

Mynte plante Bugs

Mynte planten dyrkes for de aromatiske duft og er en vidunderlig tilføjelse til mange opskrifter. Hjemmehørende i Europa og Asien, der er en række af planter i mint arter herunder pebermynte, spearmint og japansk mynte. Mint er typisk høstet tidligt i foråret, og det er modtagelige for angreb af skadelige insekter, der kan påvirke sundheden for anlægget.

Typer

Spider mider er otte-legged medlemmer af familien Arachnid, sammen med flåter og daddy long-ben. Disse mider er almindelige skadedyr af anlægget mynte og skader blade gennem fodring. Spider mider er meget lille skadedyr og trives i varmt, tørt vejr. I perioder med gunstige vejrforhold, spider mider formere sig hurtigt og fuldføre deres livscyklus inden for et spørgsmål om dage. En anden fælles skadedyr mynte er bladlus. Bladlus er pæreformet skadedyr, der kommer i en række lyse og dristige farver som pink, gul, grøn eller rød. Bladlus bevæge sig langsomt og samles på undersiden af plante blade, hvor de lever. Roden snudebiller også angribe mynte planter og lejlighedsvis vandre ind i boliger og bygninger. Roden snudebiller er ret store, måling ca 1/2 tommer i længden. Roden snudebiller kan ikke flyve, men klatre på planter i løbet af natten til foder.

Effekter

Spider mite fodring årsager mynteblade plante at slå lysbrydende, gule eller Bruneret. Bladene kan slippe for tidligt fra spider mite fodring og silkeagtig webs kan drapere over mynteblade. Mynte planter stærkt befængt med spider mider kan dø fra angreb. Bladlus feed på mynte planter på samme måde som spider mider, ved at suge ud plante sap fra løv. Disse skadedyr indtager store mængder af planten sap og udskille en klæbrig substans, der kan forårsage sodede skimmel svampe til at holde sig til anlægget mynte. Sodede mold er sort, sprøde svamp, der vokser på plant underlag. Mynte planter, der har takkede blade er ofre for root weevil fodring. Roden weevil fodring kan ligne græshoppe skader.

Kulturelle kontrol

Sprøjtning dit mint planter med en hård strøm af vand fra din haveslange kan banke spider mider og bladlus fra plante blade, at reducere deres antal. Boligejere finde ofte roden snudebiller inde i deres hjem. Støvsugning disse skadedyr er den bedste måde at reducere deres antal indendørs. Insekticider er ikke anbefales til indendørs kontrol fordi disse skadedyr normalt flytte så hurtigt som de kom indenfor.

Kemisk kontrol

Mynte planter befængt med spider mider og bladlus kan drage fordel af anvendelsen af gartneri olier. Disse olier arbejde på kontakt med insekter, forårsager dem til at kvæle. Insektbekæmpelsesmidler sæber er også anbefales til spider mite og bladlus kontrol. Nogle planter er følsomme over for sæbe produkter, så sørg for at anvende sæbe på et lille område af anlægget før du anvender på hele anlægget. Efter syv dage, hvis ikke er sket nogen skade, er det sikkert at anvende på hele anlægget. Roden snudebiller kan kontrolleres udendørs på mynte planter med insekticider indeholdende pyrethroider. Anvende disse produkter rundt i bunden af din mynte planter kan medvirke til at reducere rod weevil populationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com