Myre Killer for Yards

October 23

Myre Killer for Yards

I almindelighed, myrer ikke skabe problemer i en gård, medmindre deres reder opretter ujævnheder, der vanskeliggør slåning eller opretter en grimme udseende. Myrer er også i stand til at blive et problem for udendørs underholdende eller børn, der leger i gården, som nogle myrer forvolde smertefulde stik. At finde en effektiv myre killer til at fjerne myrerne fra en gård er nogle gange nødvendigt.

Typer af værftet myrer

Forskellige slags myrer er fundet på boligejendomme. Lille sorte myrer, fortovet myrer, større gule myrer, majsmarken myrer og brand myrer er blot nogle af de sandsynlige syndere fundet bebo en gård. Myrer er sociale insekter, så hvis kun en eller to er fundet, er det sandsynligt, er der mange mere skjult under jorden eller i nærliggende woodpiles. For at eliminere kolonien, Vælg ant mordere, der ikke kun arbejder på kontakt, men er i stand til at blive bragt tilbage til reden.

Økologisk Ant dræbere

Prøv ikke-kemiske metoder til at fjerne myrerne i værfter før ty til mere skadelige kemikalier, der påvirker nyttige insekter, vilde dyr og miljøet. For en stor rede, koge et par gryder af vand og hæld det direkte på gravhøjene. Dette dræber nogle myrer og overtaler andre at flytte reden andetsteds. Borsyre drysses rundt reder også er effektiv. Borsyre fungerer som en mave gift i myrer. Det skader også voksagtig belægning på deres kroppe, som tørrer dem ud og dræber dem. Gøre en økologisk agn, som myrer bære tilbage til reden ved at blande 1 kop vand, ½ kop sukker og 1 1/2 tsk af borsyre. Mætte et stykke vat og læg i en lille krukke. Punch et par huller i låget og sted nær ant reder. De lever af sukkerholdige agn og udføre borsyre giften tilbage til deres reder til at dræbe kolonien, ifølge North Dakota State University gartner Ron Smith.

Kemiske Ant dræbere

For stædig ant problemer i en gård, så prøv en kemisk insekticid som carbaryl granulat, diazinon eller chlorpyrifos, ifølge University of Montana pest management specialist Sherry Lajeunesse. Husk, at kemiske insekticider dræbe gavnlige insekter samt. De også udvaskes til grundvandet og nærliggende vandløb. Altid bruge kemiske pesticider ifølge etiketten retninger. Kemiske insekticider er anvendt omkring, ikke på, dynger.

Brand Ant

Brand ant skadedyrsangreb er et særligt problem i græsplæner på grund af den aggressive karakter af denne type af ant. Brand myrer angribe enhver trussel mod reden, sværmer og stikkende ubuden gæst. Børn og kæledyr uforvarende forstyrre reder og lider smertelige svier. En to-trins tilgang er den bedste metode til at styre brand ant gravhøje i en gård, først drenching højen med pesticider, og derefter anvende lokkemad for at dræbe resten af koloni underjordiske en uge senere, ifølge North Carolina University entomolog S. Bambara. Lokkemad er lavet af borsyre og en sød materiale, eller en insekticid såsom spinosad eller indoxacarb lokkemad. En række af insekticider bruges til gennembløde deltamethrin, cyfluthrin, permethrin og bifenthrin anvendes på overfladen af højen og vandes generøst med mindst 1 1/2 til 2 gallon vand pr højen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com