Myre Killer til græsplæner

November 19

Myrer, herunder carpenter myrer og brand myrer, er irriterende insekter, der kan invadere græsplæner og haver. Ant mounds spire op mest mærkbart efter en kraftig regn og kan være overraskende store, tilsyneladende skabt natten over. Myrer også gerne samle nær landbrugspolitikkens og langs de træ strips, der løber langs fortove. Heldigvis er der mange myre mordere til græsplæner og flere metoder til at udrydde myrerne.

Kontakt insekticider

Kontakt insekticider dræbe ant højen indbyggere i en til to dage. Et tørt pulver insekticid indeholdende 50-75% acephat er en effektiv kontakt insekticid. Acephat-baserede insekticider kræver én ansøgning at dræbe myrer i højen, men de kan flytte i nærheden fordi acephat forsvinder efter ansøgning. Kontakt insekticider med bifenthrin arbejde i en til to dage samt, men bor i jorden i op til 123 dage. Overveje disse faktorer, når du vælger en kontakt insekticid.

Agn højen behandlinger

Agn insekticider gerne spinosad arbejde i to til fire uger og er mindre giftige end abamectin B1, som har en kontrol tidspunktet for to til otte uger. Abamectin anbefales til brug under fortove og hjem fundament. Agn insekticider trick myrer til at tro, at agn er retter, og arbejderen myrerne tager det til reden hvor det er forbrugt, endda dræbe dronningen.

Orange olie som et insekticid

Orange olie, (som kan købes) er en mere naturlig metode til at slippe af med myrer. Ved hjælp af 1 1/2 ounce af orange olie og et par dråber sæbe per gallon af vand er en opskrift, der er anbefalet af Howard Garrett, "snavs læge." Garrett har syndikerede radio show om havearbejde og foretrækker at slippe af skadedyr den naturlige måde. Sætte den orange olie og sæbe blanding i en sprayflaske og spray ant mounds liberalt.

Ant vækstregulatorer

For kontrollerende myrer snarere end dræbe gravhøje på kontakt, anbefaler Garrett en del citrus olie koncentrat, én del kompost tea og en del melasse til lige fire til seks ounces. Tilføje til en gallon af vand og spray på græsplæner at holde myrer væk.

Naturlige metoder eller bare myter?

Nogle mennesker sværger ved brug af regelmæssige eller hurtig gryn (ikke instant) at holde myrer væk. Det menes, at anti-svampe egenskaber af gryn forstyrrer myrer evne til at spise og de sulte ihjel. Stadig siger andre mennesker, at iblødsætning pibetobak natten over, så at fjerne tobakken og hælde den resterende tobak vand på højen ant er effektiv.

Forholdsregler

Pulver insekticider er drysses på ant gravhøje i små mængder. Forsøg ikke dette på en blæsende dag, eller pulveret kan blæse i dine øjne. Nogle insektmidler har en dårlig lugt, der kan gøre du føler dig kvalme. Følg alle producentens anvisninger ved håndtering og opbevaring af insekticider.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com