Myrer i havejord

November 25

Myrer i havejord

Myrer er et almindeligt syn i jorden; nogle er til gavn for gartneren, afhængigt af hvad gartneren forsøger at vokse. Myre arter bør identificeres før du tager handling mod dem.

Betydning

Nogle myrer, som bebor havejord er en pestilens fordi de lever med og afhænger af bladlus for et stof kaldet honningdug. Myrerne selv skader ikke planter, men bladlus, der lever i deres kolonier gennembore planter og suge ud deres væsker, beskadige planterne.

Forebyggelse

Når en myre arter er blevet identificeret og fast besluttet på at være skadelige for en have, kan det blive afskrækket økologisk ved at placere agurk peelinger nær planter de hyppige eller ved at hælde kogende vand i deres rede. De også undgå salt, peber og kanel.

Overvejelser

Haven myre arter er faktisk gavnligt for haver. Hvis observeret i havejord i nærheden af et træ, de sandsynligvis høst og fjerne svamp og organismer skade træet uden at forårsage skader sig selv. Brand myrer bør også kun fjernes, hvis de er en trussel, da de aktivt jage og forbruge skadedyr som flåter og lopper, ifølge AgriLife forlængelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com