Myrer på citrontræer

November 3

Myrer på citrontræer

At finde myrer har invaderet din citron træer er nedslående. Selvom du kan kun se et par myrer ad gangen, forvisset om, at der er mange flere i ant bakker i nærheden. Myrerne findes i et symbiotisk forhold med andre insekter, du ikke kan have spottet i din citrontræer. Undersøg din citrontræer ofte at kontrollere, om skader eller angreb. Jo hurtigere du spotte problemer, jo lettere bliver det at rette dem.

Årsag

Myrer ikke angribe citrontræer, så de kan brødføde på citroner eller træet selv. Myrer er tiltrukket af en honningdug, der er produceret af skaleret insekter. Whiteflies, bladlus og andre insekter lever af citron træ, så producerer en sød og klistret substans som et biprodukt. Myrerne finde denne honningdug særligt appetitligt og forbliver til foder. Nogle arter af myrer vil beskytte de mindre insekter fra rovdyr for at beskytte deres forsyning af honningdug.

Resultater for træet

Mens myrerne ikke direkte fodre off citron træ, gør bladlus og andre insekter. Fordi myrerne beskytter dem, disse insekter er i stand til at forvolde mere skade på træ end før myrerne ankom. Nogle myre arter, såsom den sydlige brand ant, kan blive så aggressiv om at beskytte andre insekter, de kan forårsage skader på træstammer, blade og frugter, selv. Honningdug er en meget klistret substans. Nogen, som myrerne ikke tager tilbage til kolonien for fødevarer bliver grobund for skimmelsvamp og andre sygdomme. Hvis ikke fjernet fra træ og frugt, kan denne mug kvæle træet.

At fjerne myrerne

Insekticider designet til bredspektret brug dræbe myrerne og produktion af honningdug insekter. Som en ulempe ved skal disse løsninger genanvendes ofte at ikke kun dræbe insekterne, men at holde dem væk. Ant lokkemad transporteres langsomt tilbage til kolonien, hvor myrerne indtager gift og dø. Til sidst, hele kolonien dør ud, men det kan tage tid så godt. Insekticid sæbe vasker væk insekter og honningdug. Det kan også fjerne mindre områder af skimmelsvamp, der vokser på honningdug. Når honeydew og insekter producerer det er borte, flytter myrerne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com