Når at befrugte & dræbe Crabgrass

May 9

Milde temperaturer er ideelle for cool-sæson græs, men crabgrass (Digitaria sp.) får overhånd i sommervarmen. Gøde din græsplæne og anvende crabgrass mordere, når de har den største indflydelse.

Forår

Forkæl din sovende græsplæne med pre emergent herbicid i slutningen af vinteren eller det tidlige forår til at stoppe crabgrass, før det har en chance for at spire. Crabgrass spirer når jordtemperaturer stige over 54-60 grader Fahrenheit, og før emergents vil ikke tage pippet fra voksende crabgrass. Befrugte også aktivt voksende varm-sæson græsser, men tidlig forår befrugtning stammer cool-sæson græstørv.

Sommer

Bruge crabgrass herbicider på unge ukrudt. Når det producerer tre til fem havefræsere, eller grene, er crabgrass modstandsdygtige og vanskeligt at udrydde med kornede græsplæne behandlinger. I stedet, spot-treat crabgrass med kontakt herbicid, og ikke befrugte varme-understregede cool-sæson græsser. Crabgrass trives i varmt vejr, og plænen gødning blot øge sin vitalitet.

Efterår

Fall er et ideelt tidspunkt at befrugte cool-sæson græsser. Græsplæner tilbagesøge sommer stress og opbygge stærke rodsystemer som temperaturen falder, fodring stærkt på dette tidspunkt. Omvendt, crabgrass falder under tidligt falde og dør med den første hårde frost.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com