Når at beskære planter for vinteren

August 18

En af opgaverne for en vellykket gartner beskæring. Beskæring er gjort efter vækstsæsonen og hjælper planterne overleve vinteren for at vokse større og bedre hvert forår. Vide, hvordan man beskære er kun halvdelen af kampen - er den virkelige udfordring at vide, hvornår at beskære.

Geografi

Buske kan beskæres for form og voksende mønster udvikling efter den varmeste del af året. Dette er, når vækstsæsonen er nærmer sig sin afslutning og buske får klar til vækstdvale. Den ideelle beskæring er inden for en uge eller to af de sidste blomstrer på andre planter. På tværs af USA kan dette betyde så tidligt som i slutningen af August og så sent som i begyndelsen af November. Beskæring skal gøres, før den første frost for at studset stammer og grene til at hærde og forberede sig på vinteren. Disse samme stilke og grene vil spire nye vækst i foråret.

Beskæring blomster

Blomster skal beskæres, efter den sidste blomstrer falder. Dette gør det muligt for anlægget for at gemme næringsstoffer og forberede koldt vejr. Når som helst mellem den sidste blomstrer og først frost er ideel til beskæring. Afhængigt af din placering, bør dette være engang mellem begyndelsen af August og slutningen af September. Sydlige klimaer holde varmen længere og kan have en længere blomstrende tid. Flerårig blomster, som kommer tilbage hvert år falder hvilende gennem den koldeste del af året, og begynder en ny sæson i det tidlige forår.

Beskæring pyntegrønt

Mange haver har grønne områder eller bunddække planter, der skal beskæres for kontrol og form. Det er vigtigt, at du gør enhver beskæring før frost opstår. Disse planter kan trimmes hele året, men for vinteren en mere alvorlig beskæring er i orden, således at grønne vil overleve gennem vinteren og genoptage breder sig og vokser i foråret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com