Når at starte plantning i Northwest Arkansas?

January 22

Når at starte plantning i Northwest Arkansas?

Northwest Arkansas er den fedeste del af staten, og det betyder, at gartnere i denne region skal vente længere på at plante end avlere andre steder i staten. Du kan stadig dyrke en bred vifte af grøntsager i Northwest Arkansas og have plantet på det rigtige tidspunkt er meget mere tilbøjelige til at trives.

Overvejelser

Arkansas har været opdelt i frost zoner af University of Arkansas. Det nordvestlige hjørne af staten ligger i zone C, D og E. Dette betyder, at den sidste fryse forår forekommer mellem April 1 og April 20, afhængigt af hvor i regionen du bor.

Typer

Hårdføre grøntsager – disse omfatter kål, broccoli, kartofler, gulerødder, blomkål og andre--kan plantes snarest, fordi de er resistente over for frost skader. Mere bud grøntsager som tomater, peberfrugter, squash og meloner skal være plantet senere fordi de kan være alvorligt skadet eller dræbt af frost.

Tidsramme

Du kan starte plantning hårdføre grøntsager så tidligt som i februar, selvom det ville være mere sikkert at vent indtil marts. Sarte planter bør ikke plantes indtil April eller maj, eller når den sidste frost i år er bag dig i din del af Northwest Arkansas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com