Når at stoppe slå græs?

November 15

Når at stoppe slå græs?

Fall plænepleje forbereder din græs til at vokse stærkere og mere attraktivt i det kommende forår og sommer. Fortsætte med at klippe din plæne i hele efteråret indtil det holder op med at vokse.

Fald slåning

Fortsætte med slåning din græs i efteråret indtil det stopper voksende, hvilket sker på forskellige tidspunkter i forskellige klimaer. Slåning dit græs lidt kortere i efteråret mindsker chancerne for vinteren sygdomme, såsom sne skimmel. Utah State University anbefaler slåning din græsplæne til 1 til 1,5 inches på din sidste slåning.

Sommer vækstdvale

Hvis din plæne går hvilende i sommeren, hvilket ofte sker under tørke eller perioder med ekstremt varmt vejr, behøver du ikke at klippe så ofte. Mow regelmæssigt efter din græsplæne returnerer fra vækstdvale og begynder at vokse igen.

Foråret slåning

Den første klipning i foråret hjælper den græsplæne start voksende fordi det fjerner død græsplæne væv, giver det levende græs nedenunder for at få sollys nødvendig for fotosyntese. Mow i foråret når græsset bliver grønt, faren for frost er gået og græsset er langsomt begyndt at vokse igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com