Når bruger primere for maleri vægge?

March 21

Primer og maling er ikke det samme, og vide, hvornår at anvende primer kan spare dig penge, tid og frustration. Primer er en underuld, som i de fleste tilfælde kan hjælpe din maling klæbe bedre og forbedre det færdige udseende. Lejlighedsvis, primer er ikke nødvendigt, men i de fleste tilfælde en frakke af primer garners bedre resultater.

Porøse vægge

De fleste vægge er fremstillet af porøse materialer såsom gips og træ. Væggene der har aldrig været malet, eller der har ikke været malet i lang tid, er "tørstige" og vil absorbere store mængder af maling, som kan resultere i en ujævn finish eller få dig til at sætte på mange flere frakker af maling end du forventede, som øger dit maleri omkostninger. En belægning eller to af primer sæler væg for at forhindre absorption, så din maling vil gå på glattere og mere jævnt. Medmindre dine vægge er blevet primet og malet inden for de sidste par måneder, er en ny frakke af primer nødvendige.

Ændre farver

Når du er drastisk at ændre maling farver, kan den gamle farve bløder igennem den nye farve. En masse frakker kan være forpligtet til at dække chokolade brun eller Bordeaux maling med hvid eller creme. Tror ikke du er off the hook hvis du går mørkere. Hvide eller lyse farve maling kan bløder igennem mørkere farver så godt. En måde at spare dig selv en masse maling og overskydende arbejde er at dække dine vægge med en frakke eller to af primer. Primeren vil være endnu mere effektiv hvis du farve det til at matche den nye farve, du lægger på din væg.

Pletten Blocker

Gamle vægge kan have et antal problemområder, som pletter fra nikotin, røg, vand, snavs, garvesyre og harpiks fra visse typer af træ og endda lugte fra kæledyr eller røg. Hvis du maler direkte på din væg, kan disse pletter og lugt være svært at dække. Endnu værre, over tid, kan de i sidste ende begynder at bløde igennem igen. I dette tilfælde kan en primer/sealer belægning forhindre denne katastrofe.

Primer bare holde ikke væg pletter fra blødning ud, men det forhindrer nye pletter og lugt fra siver i. En blokering af pletten primer kan hjælpe med at forhindre nye lækager, røg eller pletter fra beskadige dine vægge. Blokering af pletten primere er ideelle til værelser hvor fugt hober sig op, som badeværelser eller for boliger, der indeholder rygere, kæledyr eller børn, der måske beskidte vægge.

Forberedelse af overfladen

Hvis overfladen du vil male tapetseres, lamineret eller paneler, du kan være bange for at fjerne det ville koste for meget tid og penge. Hvis du er træt af det forældede udseende, men behøver du ikke at leve med det længere. Brug en høj friktion primer til at dække det og gøre overfladen egnet til maleri, hvilket vil sikre malingen vil dække overfladen og holde sig til det, så din væg vil blive som nye igen. Sikre, at væggene er ren, sand enhver ru områder eller River og glatte dem ud med spackle før grunding så primeren vil overholde godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com