Når du maler, du male væggene, først eller Trim?

March 14

Når du maler, du male væggene, først eller Trim?

Når du maler et værelse, har du til at dække store overflader - vægge og loft- og de lille, kræsen dem--døre og Vinduer trim. Nogle professionelle gerne male væggene først, mens andre foretrækker at starte med trim. Begge måder har fordele, og hvordan du nærmer dig det er virkelig op til dig.

Startende med Trim

Den største fordel med maleri trim første er, at du vil kunne gøre det hurtigere, hvis du ikke behøver at bekymre sig om at få maling på væggene. Du kan også gøre et bedre job, fordi du kan gøre de lange, lige streger nødvendigt for glat, komplet dækning uden bekymrende omkring overfladebehandling. Ulemperne er at maskering træværket under forberedelse for at male væggene kan være generende, og du skal vente mindst en dag for malingen til at tørre du kan gøre det.

Maskering vs frihånd

Hvis du har en god nok øje og steady nok hånd at male uden afdækningstape, er det stadig en god idé at starte med trim, fordi at få rent kanten er lettere, når der skæres i vægge end når maleri trim. Hvis du stoler på maskering eller maler tape til at få et rent kanten, kan du foretrækker at male væggene først, fordi de er lettere at bånd end træværk. Husk at væg maling har mere af en tendens til at holde sig til bånd end trim maling, selv om, og du skal muligvis touch-ups efter fjernelse af båndet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com