Når du udskifter en Frigidaire køleskab vandfilter

February 2

Frigidaire køleskab med en indbygget vandfilter vil give filtreret vand gennem dør-monteret vand dispenser, og ismaskinen vil bruge filtreret vand til at producere is. Ændre filteret i din Frigidaire på regelmæssig basis vil sørge for dit køleskab fortsætter med at sætte ud af høj kvalitet vand og isterninger.

Vand Filter kapacitet

Vandfiltre til Frigidaire køleskabe sælges under mærkenavne PureSource Ultra og PureSource2. Filtrene er designet til at filtrere 200 gallons af vand før han blev erstattet. Filteret i en Frigidaire ligger i den øverste, bageste højre hjørne af køleskabet. Filteret er designet til at fastgøre ud, når filteret ansigt er skubbet, og en udskiftning filter dias og derefter klikker på plads. Vandet behøver ikke at være slukket til at udskifte filteret, men ismaskinen bør være slået fra.

Filter Status lys

Nogle modeller af Frigidaire køleskabe har et filter status lys på vand og is touch pad. Lyset blinker grønt hver gang vand er udleveret. Filter status lys vil tænde amber når filter kapacitet er 80 procent gået. Lyser rødt, når det er tid til at udskifte filteret. Når filteret er udskiftet, skal du nulstille lyset ved at trykke på knappen filter status for tre sekunder. Lyset kommer fra rød til grøn.

Intet Filter Status lys

Hvis din Frigidaire ikke har et filter lys, anbefaler køleskab instruktionsbogen for at ændre filteret hver seks måneder. Regelmæssig, planlagt filterskift vil tillade køleskab til fortsat at sætte ud af høj kvalitet vand og is. Når filteret er udskiftet, fylde et glas vand for at fjerne luft fra linjerne. Instruktionsbogen anbefaler derefter, rødmen vandsystemet i fire minutter, kører vand dispenser.

Udskiftning påmindelser

Frigidaire køleskab vandfiltre er tilgængelige fra en bred vifte af kilder, både lokale butikker og gennem online-forhandlere. Kundeservice på Frigidaire.com kan du konfigurere e-mail påmindelser, når det er tid til at erstatte et filter. Påmindelser kan indstilles til ankommer hver tre eller seks måneder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com