Når du udskifter en Gas Grill Adapter

June 12

Når du udskifter en Gas Grill Adapter

Grillning er en amerikansk tidsfordriv. Udviklingen af propan gasgrill gjort en indsats, hurtig, enkel og bærbare. Små LP tanke hold ikke meget gas, så adapter slanger er tilgængelige til at tillade dem at tilslutte til en større, standard 20-lb. tank. Udskiftning af dele, såsom adapter slange, bør være en standard processen efter behov.

Adapter slange

20-lb. propan tank holder nok gas til omkring 15 til 30 timers grillning afhængigt af antallet af brændere og temperaturen i indre. Gas rejser langs en standardiseret gummislange mærket en adapter, med specialiserede fittings på ene ende for tanken, og den anden for de mindre grill. Slangen er normalt udsat, som skaber muligheder at lide skade i en række forskellige måder. Hvis gas lækager fra slangen kan den starte en storbrand.

Inspektion

Inspicere slangen før hver grilling sæson, hvis du sætte grillen væk for vinteren. Som en del af en korrekt vedligeholdelsesprogram, der omfatter hvert stykke af grillen, slangen afbrudt og omhyggeligt undersøgt for splits, huller, bobler eller bidemærker. Grilling kød: fedt - og fedt faldt på en slange betyder mad er nærheden til et sultne dyr i midt om vinteren. De vil tygge gennem slangen det på udkig. Altid tørre linjen efter hver grillning.

Test

En nem sæbe og vand test anvendes efter fire til fem grill steder nogen utætheder i slangen. Rengøre slangen grundigt ved at tørre den med en fugtig svamp. Bland 2 spsk af parabol sæbe med en pint af vand og tør blandingen over slange og fittings med en lille børste. Tænde gassen, og derefter tørre slange og fittings igen. Enhver gaslækager vises som bobler langs slange.

Udskiftning

Nye adapter slanger er tilgængelige på de fleste butikker gas grill sælges. Priserne i 2011 er omkring $20,00 for en ny slange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com