Når jeg slukker min vindue Air conditionere vand strømmer ud nedenunder den forreste af enheden

September 18

Når jeg slukker min vindue Air conditionere vand strømmer ud nedenunder den forreste af enheden

Klimaanlæg forbedre forholdene inde i dit hus på to måder. Først, de handler for at nedsætte lufttemperaturen ved at blæse varm indendørs luft på tværs af kold spoler fyldt med Freon. Andet reducere de indendørs luftfugtighed ved at akkumulere kondens på spolerne og dræne vand uden for hjemmet. Hvis denne afløbssystem funktionssvigt, kan du stå tilbage med et klimaanlæg, der siver vand ud af forsiden af enheden, når det slukkes.

Fugt og kondens

Luftfugtigheden er foranstaltning af fordampet vand i luften. I et fugtigt rum du føler som selvom temperaturen er højere end det er. Klimaanlæg cool og dehumidify luft for at øge komforten. Når varmt indendørs luft blæser på tværs af Freon spolerne inde i din klimaanlægget, svede disse coils"" fugtighed i meget på samme måde et koldt glas vand sveder i et varmt rum. Denne kondens afløb ned i et kondensat pan med et dræn, som bortskaffer spildevand uden for dit hjem.

Funktionssvigt kondensat Pan

Pan nedenunder Freon spoler i din klimaanlægget er fint afbalanceret så det fangster vand afløb fra spoler og dræner det ud af enheden. Hvis denne pan bliver bøjet eller er rystet løs, kan vand samle på en måde, der ikke tillader afdrypning. Når dette sker, vand sikkerhedskopierer og overløb gryden. Når enheden slukker, alle de overskydende vand på spoler afløb i gryden, og det hurtigt overløb og strømmer ud under din enhed.

Tilstoppede kondensat afløb

I midten af din kondensat er pan et lille hul, som er kondensat afløbet, der dræner vand fra gryden og dumper det uden for klimaanlægget sagen. Hvis dette afløb bliver tilstoppet, som kan ske, hvis din air conditioner køre for en længere periode uden filter, kan vand sikkerhedskopiere ud af dræn og overløb gryden. Brug en lille piberenser eller papirclips til at sørge for der er ingen snavs eller hår akkumuleret i de første par inches af afløbet.

Forkert installeret enhed

Vindue air conditioners er designet til at være installeret på en lille skråning, væk fra dit hus, som giver mulighed for kondens til pool og dryp fra bagsiden af din enhed, uden for dit hjem, og ikke strømmen tilbage i gennem dit vindue. Hvis dit vindue aircondition ikke er sat rigtigt i vindueskarmen, kan det forårsage et funktionssvigt kondensat drain system. Kontroller, at din air conditioner er siddende flush mod vindueskarmen og har en lille nedadgående hældning væk fra huset, hvis set udefra.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com