Når mikrobølgeovne Stop i orden er det praktisk at reparere dem?

January 29

Mikrobølgeovne er blandt de mest udbredte af husholdningsapparater, æret for deres brugervenlighed og hurtig tilberedningstiden. Ligesom alle apparater, men blive mikrobølgeovne beskadiget efter længere tids brug. På grund af de relativt lave omkostninger af mikrobølgeovne i forhold til andre apparater, nogle husejere spekulerer på, hvis det er endda det har mikrobølgeovn repareret eller erstatte det helt værd. Svaret er baseret på nogle få simple overvejelser.

Graden af skader

Sandsynligvis er den vigtigste overvejelse at veje når de beslutter, hvis det er økonomisk rentabelt at reparere brudte mikrobølgeovn omfang som mikrobølgeovnen er beskadiget. Graden af skader vil naturligvis afgøre omkostninger til reparation af mikrobølgeovnen. Hvis mikrobølgeovnen har standsede i orden helt, skal du udføre nogle fejlfinding på din egen at forsøge at fastslå kilden til de fejl, der vil, igen, hjælper dig med at få en idé om omkostninger. For eksempel, kunne udgifter til reparation variere voldsomt, hvis mikrobølgeovnens manglende evne til at arbejde på grund af en dårlig netledning, en blæst transformer eller en magnetron trænger til udskiftning. Hvis du kan fastslå at bedst ud af dine evner kilde til fejl, kan du samle flere citater for udgifter til reparation af din mikroovn.

Omkostningerne ved udskiftning

Når du har skøn over hvor meget det vil koste for at reparere din mikroovn, kan du vejer disse omkostninger mod omkostninger ved at erstatte mikrobølgeovnen helt. Mikrobølgeovn, ligesom alle apparater, range i pris primært afhængig af de yderligere funktioner, der er indeholdt i mikrobølgeovnen. Så først overveje, hvilke muligheder du ønsker eller har brug for i en mikrobølgeovn, og shop omkring at få flere priser på mikrobølgeovne, der giver alle disse funktioner. Du kan derefter sammenligne disse priser for omkostninger til reparation af din gamle mikrobølgeovn.

Ekstraomkostninger

Ligesom alle andre apparater er der faktisk to omkostninger forbundet med at købe en ny mikrobølgeovn. Der er selvfølgelig den indledende, up-front udgifterne til køb af mikrobølgeovnen. Men Overvej også langsigtet vedligeholdelse og reparation omkostninger forbundet med at bruge mikrobølgeovnen. Hvis du reparerer en ældre, brudt mikroovn kun for at mikrobølgeovn til at bryde igen et par måneder senere, vil du sandsynligvis tilbringe flere penge i langsigtede end hvis du blot havde købt en ny mikroovn. Derfor kan det være mere omkostningseffektivt at erstatte mikrobølgeovnen, når den er brudt.

Energieffektivitet

En sidste overvejelse at gøre ved vurderingen af omkostningseffektiviteten af erstatte eller reparere en mikrobølgeovn er en af energieffektivitet. En nyere mikrobølgeovn tendens til at være meget mere energieffektiv end en ældre model. Derfor, selv om reparation mikrobølgeovn er billigere end at erstatte det, overveje langsigtet energi omkostningsbesparelser, der ville blive tillagt ved at erstatte din brudt mikroovn med en ny. Alle disse overvejelser, tilsammen kan gå langt i at hjælpe, informere beslutningen om at reparere eller udskifte din brudt mikrobølgeovn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com