Når reparation af et tag, har jeg til at opfylde de nye koder?

February 3

Når reparation af et tag, har jeg til at opfylde de nye koder?

Alle typer af beboelses tagene skal i sidste ende reparation eller udskiftning, uanset om det skyldes skader fra en katastrofe eller fordi taget har nået slutningen af sin normale levetid. Lokale bygningsreglementer omfatter bestemmelser for tag reparationer. I nogle tilfælde kan du foretage reparationer uden at bekymre sig om nye koder. Men i andre tilfælde, din reparationer skal opfylde retningslinjer, der ikke gælder for resten af taget.

Ny kode tærskel

Nogle stater og amter kræver tag reparationer for at overholde nye bygningsreglementer, når de udgør en betydelig del af taget. Minnesotas stat bygning kode angiver, at når en reparerede område er mindst 25 procent af et tag samlede areal, det reparerede område skal opfylde alle gældende bygningsreglementer. Den resterende del af taget bør imidlertid kun til at overholde koder, der var på bøgerne, da det blev installeret. Fuld erstatning tagene skal altid overholde nye koder.

Relevante bestemmelser

Bygningsreglementer omfatter flere forskellige specifikke krav, der måtte gælde tag reparationer. Disse omfatter strukturelle koder, der vedrører spær, spær og bæreevne af en tagkonstruktion. Andre koder beskæftige sig med tagmaterialer, som dem, der kræver helvedesild, der ikke indeholder asbest eller er resistente over for skader fra hagl. Andre koder at tag reparationer skal overholde cover, tilføjelse af en anden tag lag eller tilføjelse af en ny og tungere tagmateriale, som f.eks skifer.

Variationer mellem koder

Før virksomheden et tag reparation, er det vigtigt at du forstår, hvilke koder gælder for dig. Lokale bygningsreglementer er de mest specifikke, indarbejde elementer fra statskoder, nationale bolig koder og internationale standarder. Du kan være nødvendigt at henvise til disse andre koder til at bestemme præcis, hvad dit tag reparation behov skal være i overensstemmelse med. Det er også muligt at koder for tag reparationer har ikke ændringer, da dit hjem blev bygget eller siden nyt tag blev installeret, som efterlader dig fri til at foretage reparationer, ved hjælp af materialer og metoder, som resten af taget bruger.

Arbejder med en entreprenør

Alle, men den enkleste tag reparationer vil kræve dig til at hyre en entreprenør med professionel tagdækning erfaring. Når man sammenligner tagdækkere, spørge om deres kendskab til lokale bygningsreglementer. Den anslåede pris af reparationer baseret på dine eksisterende tag kan være for lav, når en Tagdækker behov for at købe forskellige materialer for at overholde nye koder. Ligeledes, hvis en Tagdækker ikke omfatter den tid det tager for at modtage en byggetilladelse, når man er påkrævet, processen kan kaste din hjem reparation tidsplan og forsinke projektet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com