Når til toppen frø din græsplæne

May 2

Når til toppen frø din græsplæne

Top såning eller top dressing din plæne er en integreret del af at opretholde en sund og æstetisk behageligt græsplæne. Spreder en bestemt blanding af jord over toppen af din plæne på bestemte tidspunkter af året gradvist forbedrer kvaliteten af jorden og fremmer væksten af sunde og attraktive græsser. Sæsonbestemte timing af top Seedning er nøglen til succes.

Når til toppen frø

Det bedste tidspunkt til toppen frø din plæne er i efteråret. I efterårsmånederne er når jorden er i den ideelle forudsætning for top-seeding; sandstrande, klippefyldte eller tør jord vil være i stand til at absorbere og fastholde den mest fugt i løbet af efterårsmånederne og bedre beskytter jorden mod tørke. Omvendt, jord høj i ler og fugt indhold kan indarbejde sand for at afbalancere fugten og giver mere ideel plantning betingelser i de følgende måneder.

Top-såning og andre Lawn Care teknikker

Andre lawn care teknikker kan påvirke når du bør top frø din plæne. Hvis du scarify din plæne - processen med at bruge klamper eller stakes for at stikke huller i græsplænen--bør top Seedning følge efter scarification, at give mulighed for optimal absorption af toppen frø jord.

Hvor ofte til toppen frø

Den formelle rigtighed af top Seedning afhænger primært af kvaliteten af din græsplæne jord. Tørre, lav kvalitet jord bør være øverst seedede når årlige. Kvalitet jord kan være øverst seedede årligt som godt, men det ville sandsynligvis være overkill, medmindre du har brug for en absolut pletfri græsplæne.

Andre overvejelser

Ideel top Seedning blanding du bruger også afhænger stærkt af din geografiske placering og kvaliteten af din jord. En typisk top Seedning blanding indeholder tre dele sand til tre dele ler til en del tørv, men du kan tilføje mere sand til blandingen, hvis du har meget fugtig lerjord under din plæne. Tørre, sandede jord drage fordel af en mindre mængde af sand i den øverste frø blanding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com