Når vanding planter bør du Spray bladene?

June 13

Når vanding planter bør du Spray bladene?

Hvis du er ved at lære hvordan man dyrker en have, kan så du finde dig selv eksperimentere med hvordan man ofte til at vande dine planter, buske, blomster og træer. Det tager tid at få vandstanden ret, uden at føle som om du har til at sætte spørgsmålstegn din green-thumb dom. Slappe af lidt og nyde at eksperimentere. I gang, vil du komme ind i en rytme og vide præcis, hvad din blomstrer behøver.

Sund haver

Hvis du vanding en have, hvor de fleste eller alle de planter og blomster er sunde, derefter føle gratis at sprøjte jorden og bladene. Der er kun et par tilfælde, hvor sprøjtning blade af planter kan forårsage skade. Men husk på, du ønsker at fugte jorden din højeste prioritet.

Træer

Har du træer i haven, ikke gider med sprøjtning bladene. En god iblødsætning af rødderne og jorden omkring træet base bliver tilstrækkeligt nok, da rødder er den vigtigste del af det træ, der tager i vand.

Blomster

Det er ikke skadeligt for let spray en blomst med vand, men husk på, at jo tættere du nærmer blomstrer - for eksempel ved at spraye blade--jo mere sandsynligt er du at beskadige blomsten.

Syge planter

Hvis dine blomster er blevet smittet med en vegetabilsk sygdom, ikke spray blade af planten med vand. For eksempel, skal du holde blade af inficerede roser så tør som muligt. Vand på bladene har potentiale til at sprede sygdommen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com