Native American Interiør Design Idéer

September 25

Native American Interiør Design Idéer

Native American interiør design idéer er ofte elementer af Mission stil, sydvest stil og naturlige woodsy stilarter indarbejde design fra de østlige skove, Pueblos indianere og Navajo/Hopi design for Southwest. American Indian indretning er en stil, der låner fra de rige tradition af kunst og kunsthåndværk samt indianske designs afspejles i vævning af kurve og tæpper.

Pueblos American Indian indretning

Sydvest har en tradition for rosy-hued adobe hjem med store træ tagbjælker kaster skygger af mørk lilla baggrund en ørken. Enkeltheden i adobe hjem er en perfekt lærred for de farvestrålende vævede tæpper i regnbue striber, at fange de storslåede ørken solnedgange; strålende turkis, solskin gule, melon, honningmelon, ametyst, peridot og solnedgang røde. Det er let at fange denne stil med et par velvalgte tykke tæpper eller smide tæpper foring på ryggen af lædersofaer og strøet på tværs af de højt-poleret naturlige trægulve. Accent med lokale håndlavede keramik--Sørg for etiketten siger ikke "Lavet i Taiwan"-- og med et par dollars og en basketfull af kreativitet, har du en smuk, let-til-pleje-for hjem.

Sydvest Native American Indian Design Idéer

Sydvest stil er en stor gruppering af Native American designs og kan omfatte adobe, Mission og Pueblos stilarter. Det giver meget plads til kreativitet, fordi du ikke er begrænset til en adobe-stil hus. Coral og turkis er højdepunkterne i sydvest American Indian indretning. Disse særlige farver er meget let at arbejde med som store ganen af din interiør design og kan nemt være accent med mere strålende røde, ametyster og varme kobber; et dejligt supplement til naturlige fajance. Vægge, der enten er naturlige træ eller adobe eller hvid, er let at klæde og supplere med indfødte kunsthåndværk. Møbler, tæpper, vægtæpper og kaster kan bevare koral og turkis temaet på neutral baggrund. Bruge malerier og kobber væg ornamenter som juvel-farvet Kokapellis, ørken firben og solen mønstre til at indføre en velkommen kontrast til de varme skillinger og dyb ametyster, cobalts og smaragder.

Native American design: Solen

Solen er godt repræsenteret i Native American indretning. Navajo og Hopi har en fantastisk design, der repræsenterer solen kaldet Tawah. Ved hjælp af solen som et knudepunkt for Native American interiør design idéer giver en bred vifte af muligheder. Et slående koncept, at søge udbud af lokale sydvest Native American kunstnere for en stor malet eller hånd-vævede repræsentation af Tawah. Gøre dette til din center stykke i de vigtigste boligareal i dit hjem. Hvis det er en Hopi repræsentation, så grøn, rød og turkis vil være højdepunkterne. Afhente disse farver i tæpper og tæpper. Designene er fremvist bedst med neutral gulve, møbler og vægge. En populær indianske design, der harmonerer godt med solen er medicin øjet, ofte brugt på tæpper og gulvtæpper. Tilføj naturlige ler og kobber repræsentationer af solen til vægge og glas mobiler i windows for en velafrundet Boligindretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com