Native American prinsesse soveværelse idéer

June 11

Native American prinsesse soveværelse idéer

Mens du kan vælge fra en bred vifte af sjov indretning temaer til din datters soveværelse, en indiansk prinsesse tema er en af de mest usædvanlige muligheder. Det er en ideel tema for en pige, der nyder naturen, og du kan tilpasse udseendet for at funktionen hendes foretrukne naturlige elementer. Men Tricket er at medtage elementer, der gør din datter, føler mig som en prinsesse samtidig bibeholde den rustikke, naturlige charme af Native American indretning. Du kan opnå denne balance med flere små rører, så du ender med et soveværelse, at din datter er stolt af at vise frem.

Jordfarver

Naturen spiller en central rolle i indianske kultur, så traditionel indiansk indretning omfatter typisk varme jordfarver. Du kan male din datters vægge en varm tan eller terracotta farve til at efterligne udseendet af indersiden af en lodge, tipi eller wigwam. Dog bør du også optage andre jordfarver som mursten, beige og grå. Du kan bruge gul som en accent farve repræsenterer solen, men omfatter blå nuancer som turkis og cobalt samt at give en autentisk fornemmelse, der bringer rummets tema til liv.

Vægmaleri

For at kanalisere den indianske kultur forbindelse med naturen, skal du tilføje en natur-baserede vægmaleri til din datters væg. Vægmaleriet kan skildre træer og grønne områder til at repræsentere en skov eller en ørken scene til at repræsentere sydvestlige indianske stammer. Uanset hvilken type af jord, du vælger for vægmaleri, omfatter en solnedgang for at give væggen tilføjet farve. Du kan ansætte en vægmaleri maler til at oprette en brugerdefineret design eller male maleriet selv. Hvis du ikke er sikker på, om dine kunstneriske evner, du kan finde sporing et billede fra en bog eller hjemmeside på væggen for din vægmaleri ved hjælp af en overheadprojektor er let.

Dyrehud baldakin

En sengehimmel seng kan gøre enhver lille pige føle sig som en prinsesse, men en traditionel frilly baldakin er ude af sted i et rum med Native American indretning. Brug i stedet faux dyrehud stof til at oprette en modificeret baldakin. Du kan installere en stang på væggen over sengen strække materialet og knytte den til siderne af sengeramme eller ekstra stænger placeret tættere på gulvet. Du kan også bruge et lærred materiale til baldakinen give sengen en tipi-lignende virkning.

Autentiske tilbehør

Hvis du vil slutte din datters indiansk prinsesse værelse, tilføje autentiske tilbehør for at binde look sammen. En dreamcatcher er en ideel væg hængende til over sengen da indfødte amerikanere tror, at det kan bringe fredelige drømme til dem, der sover under den. Du kan også placere en Navajo tæppe ved fodenden af sengen for at tilføje autentiske farver og mønster til rummet. I stedet for en traditionel blyant kop, finde en Native American-inspirerede pot til at holde skoleartikler. Du kan bruge Turkis smykker som tiebacks til gardiner til at give windows en sjov, iøjnefaldende look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com