Native Berry planter af Missouri

December 12

Native Berry planter af Missouri

Uanset hvor du bor, gør indfødte planter et godt valg for enhver mellemstore landskab. Planlægge en have, der fanger visuel interesse året rundt med hårdføre planter vant til Missouris klima. Native planter har justeret til statens nedbør, temperatur og jord og kan modstå ugunstige vejrforhold. Bruge mindre tid på at luge haven og mere tid til at nyde det, ifølge Missouri miljø og haven. Native planter leveret mad, tøj og husly for tidlige bosættere i staten. Missouri's native berry planter leveret saft bruges til farvning af tøj.

Tjørn

Tjørn blomster repræsenterer Missouri som sin state blomst. The Hawthorns' mange sorter omfatter den dunede tjørn. Den dunede vokser høje og producerer hvide blomster og prangende røde bær. Missouri beboere har dyrket cockspur tjørn og brugt som en prydplante træ og i hække siden kolonitiden. Sin dybe røde bær dvæle i vinteren. Begge hawthorns har torne op til 2 inches lang.

Bær

Sort hindbær, blackberry og Korbær vokse relativt pleje fri og producere et væld af sommeren bær. Holde dem lige ved hånden i haven og samle en skål af bær top din is eller bage i en tærte. Som prydplante buske eller som en sommer afgrøde gøre disse bær buske en fantastisk tilføjelse til din landskab.

Vestlige Soapberry

Den vestlige soapberry er et lille træ, der får sit navn fra dets anvendelse som en erstatning for sæbe. Ifølge vokse indfødte nyder soapberry ikke udbredt berømmelse. Dens prangende hvide blomster blomstre i en bær der minder om en gul, gennemskinneligt grape. Frugten er giftige men bær sidst langt ind i vinteren til at give visuel interesse til din snedækkede landskab.

Flameleaf Sumac

Som navnet antyder, brister flameleaf sumac i et rigt rød farve i efteråret. Give denne busk masser af plads til at kræve noget af dit landskab og vokse ind i et lille krat. Ifølge byens Wildflower lave bær en tærte men flavorful te, der er rig på c-vitamin.

Winterberry Holly

Winterberry holly er en native busk, der vokser vildt i Missouri vådområder. Dens mørke grønne blade bliver gul, før bladene falder. Hvide blomster producere små røde bær for at præsentere en prangende display til tidlig vinter. Du kan bruge dette anlæg for ferie displays og arrangementer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com