Native Florida sommerfugl planter

May 7

Native Florida sommerfugl planter

Tiltrække sommerfugle til haven er en nem måde at øge biodiversiteten og vilde dyr i din værftet. Sommerfugle drikke nektar og lægge deres æg i mange hjemmehørende arter af blomster, og hvis du planter disse arter vil de naturligt tiltrækker sommerfugle til haven. Florida har mange hjemmehørende arter af blomster, der tiltrækker sommerfugle at vælge fra, når du planlægger en sommerfuglehave.

Plante blomster hvor sommerfugle kan lægge deres æg

Start med planter hvor sommerfugle kan lægge deres æg, således at flere sommerfugle snart vil blive født i din have. Disse planter spille en særlig vigtig rolle, fordi ikke kun har de vært sommerfugl æg, men butterfly larver spiser dem efter de udklækkes, ifølge din Florida baggård, en hjemmeside om indfødte Florida planter. Af denne grund, det er normal for disse planter har huller i dem eller synes lidt laset - så fortvivl ikke, det er bare baby sommerfugle gumlede væk! God værtsplanter omfatter milkweed, Gyldenris, astor og vilde petunias.

Plante blomster for nektar

Det er også vigtigt at have planter hvor sommerfugle kan drikke nektar som voksne, til at holde dem i din have, når de er klækket. Både stauder og årlige planter kan tjene dette formål, så beslutter som passer til din have bedre. Eksempler på flerårig nektar planter er verbenas, daleas og asters, ifølge din Florida baggård. Årlige mulighederne er black-eyed Susans og stranden solsikker. Nogle buske også gøre gode nektar planter, herunder hibiscus, viburnum og azalea. Vælge planter, der kræver pleje du ønsker at give og at gå med din overordnede have æstetiske.

Give andre sommerfugl Neccesities

Ud over plantning de rigtige blomster, kan andre skridt tages at tiltrække sommerfugle til haven. Under storme, sommerfugle har brug for husly i form af træagtige planter. Hvis du sørger for at have nogle af disse nær din sommerfugl blomster, behøver sommerfugle ikke at forlade, når det regner. Sommerfugle også kan ikke drikke fra åbne vand, og i stedet få vand fra jord eller sand, der har været fugtet. At holde en blomsterkrukke af våd jord nær din sommerfugl blomster vil give sommerfugle let adgang til vand. Værdsætte de sommerfugle, der kommer til din have ved at give dem med så mange ressourcer som du kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com