Native græs frø blandinger

August 18

Native græs frø blandinger

Græs er en af bedste af alle jordbundsdække men høj vedligeholdelse græsplæne græsser, med deres krav til gødning og vand, kan ikke være det bedste valg, når du planlægger en græsplæne. Nyere forskning i indfødte græsarter som muligheder for græsplæner og øget efterspørgsel efter lokale arter har lavet native græsfrø mere tilgængelige. Indfødte, betyder selvfølgelig, hjemmehørende i dit lokale område. En Californien indfødte kan vokse i Louisiana — men det er stadig en udlænding.

Lady fugl Johnson Wildflower Center Mix

Stadig under udvikling, en græsplæne blanding bestående af Buffalo og blå grama græsser plus en gruppe af andre arter er ved at blive testet på Lady fugl Johnson Wildflower Center. Disse arter er hjemmehørende i området Great Plains i Nordamerika. Både Buffalo alene og blandet med blå grama give overlegen weed modstand og har større blad tæthed end Bermuda græs, en populær græsplæne lang. Forskere satsning nemlig en græsplæne, der sparer på vandet, står op til mund trafik, er resistente og vokser godt i centrale Texas.

Brandsikre Mix

Forskere ved Colorado State University har udviklet retningslinjer for græs blandinger, der kan reducere risikoen for løbeild skader. Disse omfatter nogle ikke-indfødte græsarter, der kan fastlægge turf hurtigere end indfødte. Alle indfødte mix kan bruges, men vil tage op til tre år til at modnes.

Indfødte græsarter anbefales til fugtig eller nordlig engagementer omfatter Arizona Svingel, vestlige Hvedegræs, streambank Hvedegræs og indiske ricegrass, hver i en fjerdedel af blandingen. For alle engagementer, blå grama er tilføjet og procentdelen af hver er en femtedel.

Et højt bjerg Mix

Både blå wildrye og mountain hejre er flerårig flok græsser indfødte fra Alaska til Mexico. Alpine bluegrass er fælles for hele den nordlige halvkugle i subalpine til arktiske levesteder. Idaho Svingel er almindelige i mange økosystemer af vestlige Nordamerika. Tuftet blandt er hjemmehørende i begge kyster af Nordamerika og Eurasien.

En sydvestlige Mix

Blå grama, sideoats grama og sand dropseed er hjemmehørende over et bredt område af USA, tilpasningsdygtige græsser, der vokser godt under forskellige betingelser. Sletter bristlegrass er hjemmehørende i de sydlige sletter i USA, mens alkaliske sacaton er en ørken græs, som tolererer de basisk jordbund fælles i disse områder. Indiske ricegrass er en anden ørken græs indfødte fra British Columbia syd til Texas.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com