Native planter i Houston, Texas

June 6

Klimaet i Houston, Texas tilbyder gartnere en lang vækstsæson og varme temperaturer og moderat nedbør. Metro-området skræver over skillelinjen mellem USDA hårdførhed zoner 8b og 9a. Planter skal udholde byens lange varme somre og tyk, fugtbevarende lerjord. Flere indfødte planter er hårdføre nok til at trives i Houstons klima.

Pigeonberry

Pigeonberry-planten er godt når de plantes i en helt eller delvist skyggefuldt område i og omkring Houston. Den vokser som en staude med hvide blomster og røde frugter fra maj til oktober. Det vokser under træer og buske og synes at forsvinde under tørre forhold, selv om det genopliver Når regnen begynder. Plantens rød frugt kontrast smukt med lyserøde blomster og bølgede blade, og mange Texas fuglene flokkes for at spise frugt, som vokser i nærheden af den nederste del af den pigeonberry stilk. Pigeonberry planten vokser bedst i fugtig jord i et område med delvis skygge.

Wooton's Larkspur

Dekoratører og cut blomsterbutikker fremme Wootons Ridderspore, en indfødt blomst i Houston-området. Den Wooton Ridderspore, en plante, der er tilknyttet Ranunkelfamilien, begynder blomstrer i slutningen af foråret, længe før de fleste andre blomster i regionen. Wooton's larkspur deler nogle egenskaber med plains larkspur og Carolinaerne larkspur hvis farver har tendens til mere mod blues og violer, men den Wooton Larkspur tolererer de højere temperaturer østlige Texas. Den Wooton larkspur blomstrer evigt. Gartnere skal plante Wooton larkspur i fugtig jord, først i fuld sol og derefter delvist skygge planter. Jord af Lakespur planter skal altid føle sig fugtig men kingsize ikke, da dette kan forårsage root rot.

Sortøjede Susan

Sortøjede Susan kan vokse i solrig, delvis skygge eller fuldt skygge områder. Nogle mennesker kalder det en "munter" plante på grund af de smalle lyse gule kronblade, der er bredt ud fra dens mørke center. Sortøjede Susans kan gøre godt i både fugtig og tør jordbund. Mens Black-eyed Susans tolerere de tørre betingelser af Houston klima, vil en lejlighedsvis vanding udvide sin blomstrende sæson. Efter plantning Black-eyed Susan frø, planten vil spire blade under dens første år og derefter bloom årligt fra juni til oktober. Mange blomst arrangører anvender Black-eyed Susans som led i buketter og blomsterdekorationer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com