Natriumbicarbonat & svamp

August 21

Natriumbicarbonat & svamp

Mange grøntsager og prydplanter planter bytte falder for skadelige svampesygdomme. Men det er ikke altid nødvendigt at nå frem til en store-købte middel. Natriumbicarbonat kan være en effektiv måde at dræbe svampen på planterne.

Natriumhydrogencarbonat

Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3) er også kendt som bagepulver. Almindeligt bruges til bagning og rensning formål, er det blevet påvist for at have svampedræbende egenskaber.

Som fungicid

Ifølge National bæredygtig landbrug informationstjeneste, har bagepulver været anvendt til behandling planter for svamp problemer siden de tidlige 20th århundrede. Planter som roser og tobak samt druer og sorter af agurk nydt alle.

Hvordan man kan anvende det

Ifølge OISAT, kan du blande bagepulver med gartneri olie, flydende opvaskemiddel, eller vegetabilsk olie og vand, til at oprette en væske til sprøjtning på planter. Fyld en sprøjte med din blanding og grundigt våd anlæg, herunder undersiden af bladene. Anvende din bagepulver løsning for svamp, så snart symptomerne vises, og genanvende hver 2 uger derefter.

Hvad slags planter vil gavne

Ethvert anlæg, der er ramt af meldug eller blackspot kan drage fordel af en svampedræbende anvendelse af natriumbikarbonat. Det er sikkert for spiselige samt dekorative planter.

Forholdsregler

Høste de modne frugter eller grøntsager, før du spray, og anvende bagepulver spray tidligt om morgenen eller senere på eftermiddagen. Holde blandingen utilgængeligt for børn og kæledyr, og gøre en testprogram på én eller to planter først.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com