Natur-inspireret badeværelse idéer

September 29

Elementer fra naturen kan have en beroligende og lindrende virkning på krop og sind. En natur-inspirerede badeværelse er et ideelt miljø for et afslappende brusebad eller varmeophobning for enden af en lang dag. Hvis det er den idé, du går efter i dit badeværelse, tegne dine farver, materialer og teksturer fra naturen til at oprette din egen personlige tilbagetog.

Farver

Bruge naturen som inspiration, når du vælger farver til dit badeværelse. For eksempel, vælge bløde gule hvis at komme tidligt på en solrig sommermorgen er din kop te. Eller Vælg himmelblå for en afslappende og rolig atmosfære. Grøn og brun kan passe dig, hvis du elsker synet og duften af en moden, diset skov.

Naturlige elementer

Brug naturlige elementer til dit badeværelse, såsom floden sten, bordplade springvand og planter. Fyld badeværelset med grønne områder til at give det en indendørs have frodige udseende. Æteriske olier eller stearinlys med dufte inspireret af naturen tilbyde fordele ved aromaterapi og afslapning under tilføjelse til din naturlige-badeværelse miljø. Ved hjælp af dufte og aromaterapi for de beroligende fordele også tilføjer til spa-atmosfæren. Vælg sten dræn og bronze kampe for et rustikt look.

Tilbehør

Fortsæt dit naturlige look i det tilbehør, du vælger, som hæmmer, sæbeskåle, håndklæder og håndklædetørrer. Vælg Flet til kurve til at holde sæbe, håndklæder og tøj. Find bambus-bomuld håndklæder og brusebad gardin. Søger wastebaskets kopper og væv-box dækker med bregner eller andre grønne områder på dem.

Lys

Badeværelse med ovenlys eller store vinduer tillader sollys at bade værelse. Holde vindue behandlinger simpelt at tillade sollys til at filtrere ind i stuen. I badeværelser uden store vinduer, lysarmaturer i nødstedte messing eller kobber er yderligere rustikke anstrøg. Badeværelser med stor af naturligt lys kan gøre mindre badeværelser føler rummelig, så godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com