Naturgas vs elektriske apparater brændstofomkostninger

May 29

Naturgas vs elektriske apparater brændstofomkostninger

Mennesker afhængige af naturgas og elektricitet til at holde apparaterne i boligen op og køre. I de fleste områder, er afhængigheden af gas og elektricitet nævnt som "levende på nettet." "Gitteret" refererer til de omfattende net af gasledninger og elledninger installeret af forsyningsvirksomheder. Det er en god ting at tjekke dine regninger til at finde ud af, hvor meget det koster dig at live på nettet. Du kan finde, at det kan være umagen værd at skifte fra et gitter til en anden for nogle af dine apparater, når du ved, hvordan man beregner og sammenligne omkostningsforskelle mellem naturgas og elektricitet.

Økonomiske grundlag for naturgas

Naturgas brændstofomkostninger er baseret på omkostningen pr. therm indstille din naturgas energi udbyder. Priserne varierer fra naturgas forsyningsvirksomheder og inden for medlemsstaterne. For eksempel, er den gennemsnitlige udgift pr. therm muligvis 68 cent i Californien og 75 cent i Wisconsin. Dog kan et "firma A" opkræve mindre pr. therm end "selskab B." Det er derfor, det er altid vigtigt at shoppe rundt og udforske muligheder. Den pr. therm sats kan variere og ændre hver måned, baseret på markedspriser.

Økonomiske grundlag for elektricitet

Elektricitet er prissat og faktureres på grundlag af kilowatt-time (kW). Som naturgas varierer priserne fra stat til stat og udbyder til udbyder. KW elpriserne varierer også med årstiderne. For eksempel, stiger priserne om sommeren elektricitet brug stigning til kraftoverførsel klimaanlæg. Undersøge muligheder for faste fakturering eller faste kW priser til at hjælpe med at foregribe og budgettering din elregning.

BTU sammenligning

BTU (British Thermal Unit) er standard måling anvendes til at udtrykke, hvor meget varme eller energi et apparat udbetaler. Ovne, vandvarmere, komfurer, køleskabe og luftkonditioneringsanlæg er eksempler på apparater, der har en BTU rating, som du kan normalt finde på bagsiden af apparatet. For at sammenligne BTUs for naturgas og elektricitet, nødt du til at konvertere deres standard målinger--varmeenheder og kilowatt--i BTUs. Én therm af naturgas genererer 100.000 BTUs. En kilowatt-time forbruger 3,413 BTUs.

Natural Gasovn - brændstofforbrug og omkostninger

Hvis du var at køre i ovnen på en natural gas komfur i en time, ved en temperatur på 350 grader F, vil det bruge.112 varmeenheder af brændstof. Hvis prisen pr. therm var 70 cent, ville det koste omkring 8 cent hen til opstille ovnen i en time ved hjælp af naturgas.

Elektrisk ovn - brug af energi og omkostninger

Hvis du var at køre i ovnen på en elektrisk vifte i en time, ved en temperatur på 350 grader F, ville det bruge 2,0 kWs af magt. Hvis pris pr. kW 8 cent, ville det koste 16 cent hen til opstille ovnen i en time ved hjælp af elektricitet.

Pris sammenligning

Brug af ovnen eksempel, ville det koste dobbelt så meget for at køre i ovnen med El versus gas. Finde ud af priser opkrævet af din forsyningsselskaber for gas og elektricitet. Konverter dit forbrug fra kWs og varmeenheder til BTUs at se forskellen. Du kan finde, at du kan spare penge ved at skifte nogle apparater fra gas til El, eller vice versa, og udforske programmer til at låse i priser for varmeenheder eller kWs at få de bedste priser og sænke dine regninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com