Naturlægemidler Spider frastødende

October 12

Edderkopper betragtes indendørs skadedyr, da de skaber rodet webs, administrere smertefulde bid og nogle er giftige. For at forhindre, at de otte-benede spindlere ind i hjemmet, installeres tætsiddende vindue skærme, tætningslister og caulking omkring vinduer og døre. En anden metode til at befri hjemsted for edderkopper indebærer afskrækningsmidler ved hjælp af naturlige urter.

Pebermynte

Pebermynte er en hårdfør flerårig urt, der frastøder edderkopper, når det kombineres med neem olie. Naturlægemidler frastødende kræver blanding 1 ounce af neem olie med 1 til 5 dråber pebermynte æterisk olie til 1qt. af vand. Blandingen hældes i en sprayflaske og anvendes direkte på edderkopper.

Eukalyptus

Eucalyptus er almindeligt kendt for sin svampedræbende og antimikrobielle egenskaber, men urten også frastøder edderkopper, da de finder plantens søde aroma giftige. Naturlægemidler spider frastødende er lavet ved at blande 8 ounce af vand, 5 dråber af eucalyptus olie og 5 dråber lavendelolie i en sprayflaske, som sprøjtes på edderkopper og deres levesteder til at fjerne spindelvæv.

Lavendel

Lavendel er en aromatisk urt, der består af grønlig-gråt løv og lavender-blå blomster. Urten frastøder edderkopper, da de finder lavendels blomst-lignende lugt giftige. Lavendel spider frastødende er lavet ved at blande 1 ounce af neem olie med 5 dråber lavendel æterisk olie og 1 qt. af vand. Blandingen hældes i en sprayflaske og anvendes hvor edderkopper strejfe. Lavendel spider frastødende anvendes ikke på stoffer eller lys-farvede møbler, da de æteriske olier kan plette dem.

Citronella

Citronella olie er fundet i grønne og gule blade af citronmelisse urt. Citronella har længe været anvendt som en insektrepellent og spider afskrækkende. Naturlægemidler frastødende er lavet ved at blande ½ ounce af citronella æterisk olie med 4 til 5 dråber af eucalyptus olie i en 8 ounce spray flaske vand og påføres direkte på edderkopper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com