Naturlig kontrol for skadedyr på tomater

November 21

Naturlig kontrol for skadedyr på tomater

Tomater er perfekt til et hjem haven. De er nærende, nem at dyrke og alsidige i køkkenet. Skadedyr, der angriber dine tomater nedslående og frustrerende. Ønsker ingen bugs spise deres tomater, men du vil måske ikke kemikalier på dine tomater. Hvordan du håndtere skadedyr afhænger lidt på skadedyr, men der er nogle generelle praksis for naturligt bekæmpelse af skadedyr på din tomater.

Store skadedyr

Larver er de mest skadelige tomat skadedyr. De kan defoliate en plante og ødelægge frugt. Men de sjældent opstår i tallene stor nok til store problemer. Caterpillar skadedyr omfatter tomat hornworms, tomat fruitworms og tomat børneorm. En af de mest effektive naturlige styringer til larver plukke dem ud af planter i hånden. Spray som indeholder bakterier Bacillus thuringiensis er alle naturlige, certificeret økologisk og vil kun dræbe larver, forlader gavnlige insekter sikker.

Små skadedyr

SAP-sugende insekter såsom bladlus, whiteflies og thrips, er fælles tomat skadedyr. Disse små bugs bruge piercing mouthparts for suger saft fra bladene og unge knopper. Flid og en slange er alle, der har behov for kontrol. Forsigtigt spray undersiden af bladene med vand. Vandet slag insekter fra planter og vask æg væk. Spray anlægget i morgen, således at bladene har tid til at tørre, før natten. Dette hjælper med at forhindre svampeinfektioner. Spray med pyrethrin er også alle naturlige og dræbe bladlus. Bacillus thuringiensis bakterier findes i sprays, er naturlige og dræber thrips.

Myrer

Bladlus og andre sap sugende insekter udskiller en sukkerholdig, klæbende stof kaldet honningdug. Myrer lever af honningdug og undertiden beskytter bladlus og andre sap-sugende insekter fra deres naturlige rovdyr. Holde myrer ud af din have er en god idé, hvis du har problemer med skadedyr. Der er ingen naturlig kontrol for myrer, men lokkemad er sikker og effektiv.

Kulturelle praksisser

Stressede planter tiltrække skadedyr, efter Clemson University. Holde dine planter sunde, så de ikke tiltrækker bugs og inddrive hurtigere hvis befængt. Plante dine tomater på godt dyrkede jord. Nogle larver og larver overvintre i jorden, så tilling før plantning ødelægger dem. Holde blade og frugter bundet op eller beskåret op fra jorden. Snegle og andre skadedyr angreb frugt hvis i reach. Holde ukrudt i skak, som ukrudt tiltrække og havnen skadedyr. Barkflis hjælper med at bevare fugt og styrer ukrudt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com