Naturlig Mole & Vole frastødende

October 21

Naturlig Mole & Vole frastødende

Muldvarpe og mosegrise er skadedyr, som kan skade haver og græsplæner og skaber frustration for boligejere. Mange kemiske metoder er på markedet til at frastøde og ødelægge disse dyr, men disse er meget giftige for andre uskadelige og gavnlige skabninger. Der er flere alternativer til giftige kemikalier at forhindre muldvarpe og mosegrise infesting din ejendom.

Bruge naturen i stedet for kemikalier

Naturlig skadedyrsbekæmpelse bruger barriere metoder og den iboende aversion af muldvarpe og mosegrise til visse dufte. De er generelt nemme at implementere i din have eller græsplæne område, og indeholder ikke giftige stoffer, der kan såre kæledyr og børn eller oprette kemiske afstrømning i nærliggende søer og vandløb. Der er mange metoder til at gøre dette, nogle af hvilke arbejder bedre end andre. Du kan være nødvendigt at ty til flere metoder til at afskrække stædig dyr.

Typer af naturlige afskrækningsmidler

Naturlige afskrækningsmidler kan brydes op i flere kategorier--barriere metoder, fødekilde metoder og lugt-aversion metoder. Barriere metoder omfatter trådnet eller hegn omkring omkredsen af haven eller græsplæne områder eller anbringelse omkring pærer eller foretrukne planterødder, at mosegrise elsker at spise. Fødekilde metoder nægte skabninger adgang til fodring, såsom kontrol larver der modermærker rutinemæssigt opsøge for mad. Lugt-aversion metoder omfatter stoffer som væsentlige spearmint og pebermynte olie, castor olie, Bounce stof skyllemiddel ark eller ammoniak. Muldvarpe og mosegrise naturlige frygt for rovdyr kan bruges mod dem med brug af kommercielt tilgængelige fox, coyote og bobcat urin produkter for afskrækkelse.

Effektiviteten af naturlige afskrækningsmidler

Hindringer er en af de mest effektive midler til repelling muldvarpe og mosegrise, men er ikke altid idiotsikker. Plantning morgenfruer, kan scilla, castor bønne planter og euphorbia også bidrage til at frastøde modermærker. Ammoniak og ricinusolie er mest almindeligt anvendte stoffer for muldvarp og vole afskrækkelse.

Hvordan man bruger naturlige afskrækningsmidler

Lave barrierer af wire mesh klud eller hønsenet kan være bygget op omkring omkredsen af det berørte område at afvise muldvarpe og mosegrise. Hvis underjordiske pærer er at blive spist af markmus, kan du indeholde pærer i lille ledning bure begravet under jorden. Ricinusolie løsning 6 ounces castor olie og 2 spiseskefulde af Murphy's Oil sæbe i 1 gallon af vand kan bruges til at sprøjte på plænen for at afvise muldvarpe og mosegrise. Sættetid en klud i ammoniak og slippe den på muldvarpen tunneler eller hvor vole skader er blevet opdaget. Predator urin er anvendt omkring omkredsen af det ramte område hvor markmus er et problem, og i indgangen til tunneler af modermærker.

Sikkerhed for naturlige afskrækningsmidler

Barriere metoder er selvfølgelig helt sikkert for børn, kæledyr og miljøet. Naturlig myggebalsam stoffer er også generelt sikkert at bruge, men holde familie kæledyr væk fra områder, hvor stærke stoffer som ricinusolie og ammoniak er i brug. Predator urin er sikkert at bruge omkring kæledyr og børn. Som med ethvert stof til haven brug, vaske dine hænder grundigt efter håndtering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com