Naturlige bambus gulve & hunde

July 13

Bambusparketgulve, lavet fra den tropiske plante, er pletten og vandafvisende. Det er et populært og overkommelige valg for husejere og kan være en pet-venligt mulighed så godt. Selv om bambus er en græs, kan det være meget sværere end nogle andre hårdttræ sorter.

Skrabe

Alle trægulve er modtagelige for at blive ridset, men hvis du holder din hunds negle trimmes det vil være nyttigt i at holde ridser til et minimum. Dyrehandlere bære vinyl hætter at placere over din hunds negle, indtil en trimning kan gøres. Det er også muligt, at en tungere hunden kan forårsage små buler i gulvet.

Flydende messer

Bambus gulve skal holdes tørre på alle tidspunkter, så enhver rod eller spild skal tørres straks. Du bør holde en gummimåtte nedenunder din hund vand hoved eller købe drypfri skåle for at undgå enhver stænk. Det er yderst vigtigt at rense urin straks, da det kan sive ind i gulvet og efterlade pletter, der vil være vanskelige at reparere.

Strand-vævede bambus

Disse gulve er lavet af trække stykker skære bambus stilke fra hinanden og væve dem sammen for at danne et stærkt bånd. Brikkerne derefter opvarmes og presses sammen for at danne et gulvbræt, der er stærkere end de fleste hårdttræ gulvbelægning på markedet i dag. Strand-vævede bambus er den hårdeste af alle bambus og er dit bedste valg, hvis du har en hund.

Rengøring

Værktøjer du kan bruge på din bambus gulv er en støv moppe, bløde børstehår gyvel, bløde klude, et vakuum med en blød børste vedhæftet fil eller en våd mikrofibermoppe. Du bør undgå at bruge voks eller slibende rengøringsmidler på dit gulv, og brug aldrig koste eller mops, som har været anvendt uden for eller i garagen.

Overvejelser

Hvis du har en hund, der lider af gigt, skal du give dem en slip-fri overflade. Du skal sørge for at sætte ned tæpper, der ikke vil glide eller en blød seng hvor din hund kan sidde komfortabelt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com