Naturlige Beetle kontrol

October 7

Der er flere metoder til at naturligt kontrollere skadelige biller i haven og på gården. En af de bedste måder at gøre dette er ved at indføre gavnlige insekter, der lever af disse irriterende biller. Du kan også bruge naturlige sprays og andre økologiske rengøringsmidler til at holde biller i bugten ved enten belægning dit anlæg med et beskyttende lag, der biller ikke kan lide og vil bevæge sig væk fra eller der vil dræbe beetle alle sammen.

At identificere problemet

Se på blade, stængler, frugter og blade på dine planter for insekt eller larve. Når du har fundet den skyldige, du bliver nødt til at afgøre, hvad det er så forskellige kræver biller forskellige løsninger. Japanske biller er ganske almindelige og kan være meget skadeligt for hele afgrøder. Squash bugs, agurk biller, bronze biller, jordlopper, Viburnum blad biller, savtakket korn biller og endda mariehøns kan alle være skadedyr.

For eksempel, kan Viburnum blad biller blive resistente over for pesticider, sæbevand behandlinger og andre organiske behandlinger. Den bedste naturlige måde at slippe af med dem er manuel udryddelseslejre, klæbrig barrierer omkring dine planter og beskæring inficerede planter, loppe biller kan kunne styres med en simpel spray af rapsolie.

Indføre gavnlige insekter i miljøet

Picking praying mantis og visse hvepse, der spiller en vigtig rolle i at kontrollere skadelige beetle populationer er gode universelle valg, da de spiser skadelige biller samt insekter og deres larver. Japansk beetle er en bestemt skadedyr og kan defoliate store mængder af vegetation. Visse hvepse som mini-hvepse er især glad for den larve stadie af beetle.

Du kan tiltrækker gavnlige insekter og købe dem fra gartnerier eller endda indsamle dem i naturen og introducere dem til din have. Fluer og lacewings er glade for blomster, så plante en udbetaling af blomstrende planter vil bidrage til at tiltrække dem, således at de kan æde larver og æg af biller og bekæmpe et potentielt problem, før der er en luge ud.

Going med økologiske og naturlige Beetle kontrol

Vælger at holde med økologiske eller naturlige beetle kontrol er til gavn for både planter og mennesker ens. Mange landmænd anvende pesticider for at styre problematisk biller, men disse kan være skadelig for afgrøder og især skade for de mennesker, der spiser disse afgrøder. Gavnlige bakteriel kulturer som milky sygdom sporer kan sprayes på vegetation. Denne spray handlinger for at inficere biller og andre insekter med en sygdom, der dræber dem men er relativt uskadelig for planter og mennesker.

Selvfølgelig, er den bedste måde at styre biller manuel fjernelse og beskyttende foranstaltninger. Beskæring planter, der er angrebne, der dækker planter med en beskyttende kappe, er klæbrig barrierer og feromon fælder alle metoder, der fungerer godt. Du kan også blande blegemiddel og vand half-and-half og spray dine planter og skålen vaske sæbe og vand blandinger kan også være effektiv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com