Naturlige Bug repellanter for børn

January 11

At udforske skovbevoksede arealer eller bare spille i baghaven gør børnene et mål for myg og andre bidende insekter. Mange produkter til rådighed i butikker er meget effektiv til at afvise disse insekter, men ikke alle er sikkert for børn at bruge. For at afvise fejl fra børn, er der flere naturlige alternativer til kemiske sprays og cremer.

Citronella olie

Citronella er en naturlig insektrepellent, der er udvundet af tørrede græs. Sin karakteristiske lugt masker kuldioxid udgivet af det organ, som er tiltrukket af myg og andre bidende insekter. Citronella olie sælges ofte som insekt frastødende stearinlys eller spoler, men også anvendes på huden. Citronella er at være igen anvendt hver 30 minutter til at være mest effektive, da det har kortsigtet effektivitet, når de anvendes på huden. I nogle individer citronella irriterer olie huden, så det er bedst at teste et lille område inden på stor pletter på huden eller på tøj.

Tea Tree olie

Tea tree olie er vegetabilsk olie, der er sikkert at bruge som en insektrepellent på børn. Fortyndes 2 ounce af tea tree olie i en sprayflaske vand, og spray hår og krop. Gnide ind i huden blidt og genanvende når det er nødvendigt. Tea tree olie er en af de par æteriske olier, der bruges ufortyndet så godt. Det virker til at frastøde bidende insekter som myg, lus og myrer. Tea tree olie er også anvendes til at lindre bid og stik.

Sojaolie

Sojaolie er en naturlig fejl repellent, der giver mere end en time af beskyttelse mod mange typer af insektbid. Naturlige sprays og cremer indeholdende sojaolie er fundet, hvor andre insektbekæmpende sælges.

Olie af citron eukalyptus

Olie af citron eukalyptus er en olie af citron eukalyptus træet, som findes i mange DEET-fri insektbekæmpende. Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) anbefaler det som en effektiv og sikker insektrepellent. Det har en stærk aroma, som nogle finde overvældende. DEET er ikke blevet bevist for at beskytte mod flåter, men det tilbyder mere end to timers beskyttelse mod mange andre bidende insekter som myg. CDC anbefaler, at olie af citron eukalyptus er ikke skal bruges på børn under 3 år.

Cedertræ olie

Cedertræ olie blev oprindeligt brugt til at frastøde møl fra tøj. Det er betragtet som en sikker mad tilsætningsstof af FDA, og ifølge de økonomiske partnerskabsaftaler, er det en effektiv og sikker insektrepellent.

Citrongræs

Citrongræs bruges typisk til behandling af fedtet hud og hår på grund af dens astringerende egenskaber. Som en creme eller fortyndet i en spray, det er også en sikker og naturlig insektrepellent, der er effektivt mod myg, lopper og flåter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com