Naturlige hjemmelavede skadedyrsbekæmpelse for insekter

September 21

Naturlige hjemmelavede skadedyrsbekæmpelse for insekter

Skadedyr er irriterende både inde og ude. Bidende insekter som myg, lopper og myrer, og plante skadedyr som bladlus er persistente og talrige. Lille parasitære kan hurtigt vokse til at blive et alvorligt problem. Kemikalier arbejde for at dræbe mange typer af skadedyr, men de kan være giftige, og ikke er ideel til brug indendørs eller på børn. Hjemmelavet naturlig afskrækningsmidler og insekticider er ugiftige og sikker.

Plante skadedyr

For at dræbe æg og insektlarver fra plante skadedyr som bladlus, gøre en sæbe og olie blandingen til at henvende sig direkte til dine planter. Bland 1 kop vegetabilsk eller rapsolie og 1 tbsp. mildt opvaskemiddel med ingen tilsætningsstoffer som antibakterielle midler. Kemikalier i disse kan beskadige planter. Tilføje 2 1/2 tsk af denne blanding til 1 kop vand i en sprayflaske. Anvende overflade og undersiden af dit anlæg blade. En blanding af sæbevand sprøjtet over planter kan også arbejde for at lamme insekter, så de ikke kan brødføde og i sidste ende dø af sult. For stærkt angrebne planter, spray over blade hver to til tre dage, for to uger. Hvidløg og peber kan gøre en anden hjemmelavet plante skadedyr frastødende. Mix 1/2 kop hver chili og hvidløg Kryddernelliker med 2 kopper vand. Stejle blandingen i 24 timer og derefter stamme. Sprøjte på løv ugentligt at holde bugs væk.

Æterisk olie spray

Æteriske olier er udvundet fra planter og kan fungere godt som insektbekæmpende. Citrongræs, cedar, citronella, kryddernellike olie og eucalyptus arbejde for at afvise bidende skadedyr som myg og lopper, og når fortyndet, de er sikkert at bruge på din hud. Citrus olier indeholder d-limonen og linalool, begge insektbekæmpelsesmidler forbindelser. For at gøre en hjemmelavet spray ud af æteriske olier, kombinere 1 del olie til 10 dele sprit, troldnød eller olivenolie. Teste spray på et lille område af huden først og vent 24 timer for at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion.

Frastødende planter

Aromatiske planter der grænser op til din have kan fungere som en naturlig myggebalsam til mange have skadedyr. Løg, for eksempel, spredt ud over hele haven kan frastøde root maddiker. Morgenfruer og andre typer af krysantemum blomster også arbejde som afskrækningsmidler. Purløg, dild, basilikum og mynte kan bruges indendørs samt til at afvise myrer og lopper.

Diatoméjord

Diatoméjord er en naturlig, nontoxic insekticid sælges som en støv, der dræber mange typer af kravlende insekter. Det kommer fra silica shell resterne af encellede eller colonial alger. Det er tilgængeligt i en naturlig kvalitet og som en filtrering agent til svømmebassiner. Den naturlige klasse er beregnet til brug som et insekticid. Drys ind i revner, sprækker og områder under møbler hvor bugs skjule. Drys diatoméjord uden for at forhindre lopper og myrer kommer ind i dit hjem.

Krydderier til at styre myrer

Nogle typer af urter og krydderier er ikke tiltalende at myrer. Overbrusning en linje af krydderier fra dit skab, såsom fløde af tandsten, kan rød chili peber eller paprika over indgangssteder forhindre myrer i ind i dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com