Naturlige måder at dræbe brand myrer

July 11

Naturlige måder at dræbe brand myrer

Brand myrer er insekter, der påfører en smertefulde sting. De deler den samme insekt rækkefølge som bier og hvepse. Brand ant venom indeholder meget potent giftstoffer. Brand myrer har ingen naturlige rovdyr og af denne grund, de har spredt og vokset til at være en betydelig husstand skadedyr. De er et fælles problem i de fleste af de sydlige stater i USAMange husejere bruge kemikalier til at styre brand myrer. Mere end 150 kemiske pesticider er blevet registreret for kontrol af brand myrer. Ikke desto mindre, der er naturlige måder at dræbe brand myrer.

Drukning

Drukning brand ant kolonier er en enkel og naturlig metode for brand ant kontrol. For at drukne brand myrer, skal højen graves op med en stor skovl og smidt direkte i en fem gallon spand, der er fyldt med ekstremt varmt, sæbevand vand. Højen skal sidde i spanden for en dag, og den varmt sæbevand vil dræbe brand myrer. Denne metode skal udføres med største forsigtighed, fordi foruroligende højen på denne måde vil provokere brand myrer.

Lud

Lud kan bruges som en naturlig metode til at dræbe brand myrer. Opløses en bar lud sæbe i fem gallon af vand; Hæld halvdelen af løsningen i en cirkel omkring brand ant højen. Når myrerne er blevet aktive inden for cirklen, hæld den resterende løsning over brand myrer til at dræbe dem. Hvis denne metode bruges, skal gummihandsker og øjenværn bæres. Lud er meget ætsende; Hvis lud kontakter hud, forårsager det alvorlige forbrændinger.

Kogende vand

Når en brand ant højen er opdaget, blot kogende en stor gryde med vand og hælde det ned i midten af højen kan ofte dræbe cirka 60 procent af befolkningens brand ant colony. Den mest effektive tid til at hælde kogende vand på en brand ant højen er umiddelbart efter det har regnet.

Ormen støbegods

Ormen støbegods er feces af orme og er et naturligt forekommende materiale. Ormen støbegods indeholder et enzym, der arbejder for at opløse exoskeleton af brand-ant. Når ormen støbegods er spredt sig udenfor i en have eller værftet, er der et par fordele. En fordel er, at ormen støbegods er en effektiv anlæg gødning. En anden fordel er, at brand myrer ikke vil forbruge planter, der har været drysses med orm støbegods, og de vil undgå alle områder, som har været drysses med orm støbegods.

Phorid fluer

Phorid fluer der betragtes som meget skadelige brand myrer. Disse fluer finde og angribe brand myrer og injicere deres æg i indre af myrens exoskeleton. Når disse æg har været injiceres, vil larve vokse i myrens krop. Som larve vokser større, det vil forbruge det muskulære system af Myren og til sidst, myrens hoved bliver adskilt fra sin krop. Når ant's hoved er adskilt, bruger fluen det som en container for sine børn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com