Naturlige måder at dræbe krabbe græs

March 29

Naturlige måder at dræbe krabbe græs

På et eller andet tidspunkt, hver boligejer kamp med krabbe græs. Krabbe græs er denne lavtvoksende mange-tentacled, mørke-grøn ukrudt, der truer med at overtage din hele græsplænen godt ind i juli eller August. Der er mange herbicider at fjerne krabbe græs, men hvis du er en af de mange mennesker, der bekymrer sig om brugen af giftige kemikalier på din ejendom, eller om kemiske afstrømning til nærliggende søer og vandløb, der er ugiftige og naturlige måder at vinde krigen på krabbe græs.

God græsplæne vedligeholdelsespraksis

Græsplæne-pleje eksperter er enige om, den bedste måde at fjerne krabbe græs er at træffe forebyggende foranstaltninger i pleje af din plæne. Brug god græsplæne vedligeholdelsespraksis som sørge for plænen er fuldt udfyldt, således at krabbe græs ikke finde et sted at tage hold. Mow regelmæssigt for at holde græsplæner tykt og sundt. Undgå slåning græs for kort. AllAboutLawns foreslår 2 1/2 til 3 inches som mindste højde.

Hånd fjernelse af ukrudt

Den besværlige opgave i hånd-trækker krabbe-græs fra plænen kan virke gammeldags og trættende, men det er stadig en af de bedste måder at fjerne krabbe græs. Få så meget rod som muligt når hånd-trækker. Barkflis område efter du har fjernet krabbe græs, således at uanset rødder stadig ikke gøre frø og spredes. Have handsker for at beskytte hænderne mod snavs, insekter og skarpe genstande i jorden.

Varmt vand

Undertiden er den enkleste måde den mest effektive måde. Hælde kogende vand direkte på krabbe-græs er den nemmeste måde at skolde anlægget og få det til at dø. Du skal være omhyggelig med at hælde den varme, kogende vand direkte på de ulovlige krabbe-græs, undgå som meget omkringliggende græs, som du kan. Denne metode er billigt, det skaber ingen forurening overhovedet og de gavnlige mikroorganismer i plænen, der dræbte rebound hurtigt, ifølge OrganicGardeningWeb. Ulemperne er, at det kan tage flere forsøger at dræbe ukrudt og toting tunge Potter kogende vand omkring kan være farligt. Sørg for at beskytte hænder med tunge grydelapper og pas på sprøjt.

Eddike

Fælles husstand eddike kan også bruges til at dræbe græsplæne ukrudt som krabbe græs. Det indeholder en mild eddikesyre, der trækker ud fugt, så planten dør. Spray en blanding af en gallon af eddike med en ounce af opvaskemiddel direkte på krabbe-græs, undgå kontakt med omkringliggende græs eller andre planter, effektivt dræbe krabbe-græs. Denne metode dræbe ikke rødderne, men og iblødsætning jord med eddike kan forsure jord for meget. Holde spray direkte på plant underlag. Den ekstra sæbe vil hjælpe eddike at klamre sig til bladene, ifølge GardenCounselorLawnCare.

Majsmel Gluten

Majsmel gluten, et biprodukt af at gøre majsstivelse, kan effektivt fjerne ukrudt og luge spiring, ifølge University of Wisconsin. Fyld din sprederen med pulverformige majsmel gluten og anvende 20 pounds for hver 1.000 fødder. Det tilføjer også kvælstof for at befrugte græsplæner. Vente flere uger før bruger på nyligt seedede græsplæner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com