Naturlige måder at dræbe sorte myrer

March 24

Naturlige måder at dræbe sorte myrer

Sorte myrer, også benævnt carpenter myrer, er kendetegnet ved deres mørk-farvet krop, smal talje og bent antenner. Hvis de har vinger, er de bageste vinger kortere end forreste. De er en fælles skadedyr og slet ikke genert omkring gør sig hjemme i dit hjem. Der er en bred vifte af naturlige retsmidler for befri dit hus og værftet af disse skadedyr.

Mynte

Et par teposer myntete eller tør, knust mynteblade nær området myrerne synes mest aktive, det vil jage dem væk.

Våben fra køkkenet

Hvis du kan spore kolonnen ant tilbage til sin oprindelse og angive et af følgende på det tidspunkt: citrus olie dyppet i et stykke snor, cayenne peber, kanel eller kaffegrums. Kontroller, at du opretter en "linje", som myrerne skal krydse hvis de ønsker at gøre det til dit hus. De er ikke sandsynligt, at.

Citron saft blanding

Bland en balance af en halv citronsaft og halv vand i en sprayflaske. Spray overalt du har set sorte myrer og hvor som helst de kan indtaste dit hjem. Du kan endda spray omkring ydersiden af huset som en adgangsbarriere.

Gryn

Det lyder måske hokey, men du kan bruge hurtig gryn til at fjerne de lille skadedyr fra omkring dit hjem. Bare drys dem overalt myrer har vist op. Myrerne vil spise dem, udvide og dø, miljø, sundhed og sikkerhed Online.

Kogende vand

Det er et gammelt middel, men kogende varmt vand hældt direkte på en myretue vil få dem til at kigge efter en mere gæstfri miljø.

Talkum

Myrer hader talkum pulver i en sådan grad, at selv en honey jar støves af med det vil holde dem væk. Bare drys talkum i de områder, du ønsker at slippe af med sorte myrer og se dem smutte. En advarsel, du ønsker ikke at bruge talkum i områder børn eller kæledyr er tilbøjelige til at spille som det ikke er sundt for nogen af dem til at inhalere det.

Windex og elfenben sæbe

Spray lige dele Windex og elfenben sæbe i trouble områder at befri dem af myrer.

Laurbærblade

Laurbærblade, skjules bag køkkenet dunke og drysses langs indgangssteder, er en stor ant afskrækkende.

Sort peber

Sort peber er en billig og nem måde at slippe af med myrer. Drys peber, uanset hvor du ser dem samles og følge dem til deres kilde, hvor du kan drys mere. Fordi det er ugiftigt og gift-gratis kan du bruge sort peber i din frysere, på vindueskarme og omkring mad.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com